1500 TL i5 670 ve R7 240 4GB sistem alınır mı?

Caglar95

Kilopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür masaüstü toplama bilgisayar araştırması yapıyorum fakat bütçem kısıtlı yani en fazla verebileceğim miktar 1500 TL ve internette şöyle bir sisteme denk geldim. Sistem hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim, ya da bu sistemden daha iyisini verebilecek önerileriniz var mı?

Teşekkürler :)

2017-07-09 07.32.04.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür masaüstü toplama bilgisayar araştırması yapıyorum fakat bütçem kısıtlı yani en fazla verebileceğim miktar 1500 TL ve internette şöyle bir sisteme denk geldim. Sistem hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim, ya da bu sistemden daha iyisini verebilecek önerileriniz var mı?

Teşekkürler :)

Eki Görüntüle 246951
Dostum sakın yapma, 1500'e G4560 + RX 560 bir sistem toplarsın.

Dostum sakın yapma, 1500'e G4560 + RX 560 bir sistem toplarsın.

Bence de ve ayrıca eğer zamanın varsa bekle ekran kartlarının fiyatları düşsün çünkü bütçende sıkıntılı
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Peki şu 2 Bilgisayar için ne düşünüyorsunuz? Elimde şuan kullanabilceğim bi bilgisayar olsa beklemicem ama laptopun ekran kartı arıza çıkarttı ve sıktı artık, düzgün bi masaüstü sorunsuz bi şekilde oyun oynatıcak kadar olsa yeticek.

Bunlar hakkında düşünceleriniz nedir?
Teknobiyotik TV - Intel Kaby Lake G4560 3.5 GHz, GTX1050TI 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

https://www.itopya.com/Donanim-Arsi...-DDR4-1TB-HDD-Gaming-Bilgisayar/#product-tabs

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı