Keşke hazır kasa almak yerine toplama kasa yapabilseydim ama bazı ekonomik nedenlerden (Vatan Bilgisayar' ın parayı kredi kartından 1 kerede çekmesi) dolayı yapamadım
Ayrıca herkese önerileri için teşekkür ederim. Hala kafam karışık durumda ama 2 haftaya planladığım yükseltmeyi yapacağımı düşünüyorum...
Ben bunları al derim biraz bütçeyi aşıp SSD almanı da tavsiye ederim. Klavye ve mouse olarak bence para biriktir mekanik klavye ve daha iyi bir mouse al derim. Mouse daha iyi bir şey almanı öneririm ama illa alacaksan G300S yerine Bloody T7 tavsiye ederim. Eki Görüntüle 130391
Teşekkürler. Bir şey merak ediyorum da: Yerel bilgisayarcılardan bazıları toptancılardan, parçaları (sıfır) olarak normal sitelerden az da olsa daha ucuza getirebiliyorlar diye biliyorum. Sizce bir bilgisayarcıya götürsem parçalar (kısmen de olsa) daha ucuza gelmez mi? Gerçi montaj ücretiyle o fiyat gene artar ama...
Herkese önerileri için teşekkür ederim. Sizin önerilerinizi de göze alarak bir bilgisayarcıya sistemimi güncelleştirteceğim. Tahmini olarak 2 hafta içinde yeni "kasa" ma kavuşabilirim umarım. Konu kilitlenebilir.