PS4 oyunculuğu daha kaliteli. PS4 al.
Evet şuan RX 560'ın fiyatı arttı ve dolar 3,56 iken birazcık zor ama sonuçta PS4'ü 1500 TL'ye alınca da bitmeyecek ki. Ben kendim 2.5 yıldır kullandığımdan biliyorum. Onun PS+'ı var oyun alması var genelde 2. bir Dualshock da alınıyor arkadaşlar gelince oynamak için ya da bir yerden sonra şarja takmaya üşenildiği için Dualshock değiştiriyorsun. Kısaca o 1500 TL ile bitmiyor yani.RX 560 tabanlı bir bilgisayar için bütçeyi yükseltmesi lazım.
İndirimler ile Steam'de ki fiyatlardan bile ucuza alabiliyorsunuz oyunları. @Barış Tolon Gel birazda sen anlat.Evet şuan RX 560'ın fiyatı arttı ve dolar 3,56 iken birazcık zor ama sonuçta PS4'ü 1500 TL'ye alınca da bitmeyecek ki. Ben kendim 2.5 yıldır kullandığımdan biliyorum. Onun PS+'ı var oyun alması var genelde 2. bir Dualshock da alınıyor arkadaşlar gelince oynamak için ya da bir yerden sonra şarja takmaya üşenildiği için Dualshock değiştiriyorsun. Kısaca o 1500 TL ile bitmiyor yani.
2.5 yıldır kullanıyorum kesinlikle PC daha ucuza bulunabiliyor. Her zaman değil orası ayrı. Yani ben ki PS4 için fanlık yapan adam söylüyor. Bende hem PC hem konsol var ama Last Of Us Remasterd bile Endonezya PSN'de 39 TL idi. BF1 yine 89 TL mesela o daha ucuz ama. Geçenlerde Titanfall 2 + BF1 149 TL idi. Şimdi her zaman denk gelmiyor ama bu multi plaform AAA oyunlar ilk çıktıkları zaman özellikle çok pahalı geliyor.İndirimler ile Steam'de ki fiyatlardan bile ucuza alabiliyorsunuz oyunları. @Barış Tolon Gel birazda sen anlat.![]()
İyi de 1500 TL'ye Pro alamayacak ki Slim alacak. O da 30 FPS çalışıyor ve optimize edilmemiş oyunlarda FPS düşüşü yaşanabiliyor. Neredeyse tüm FPS oyunları 60 FPS bu arada onun notunu da düşeyim. Mesela Andromeda çöp FPS. Adamlar gram uğraşmamış ve cidden sinirini bozuyor insanın. Gerçi aylar sonra çıkan patchler ile şuan durum nasıl bilmiyorum çünkü takasladım oyunu. Tamamen kasmıyor da değil. Şükür adam akıllı oyun geliştiren firmalar epey sabit 30 FPS veriyor da bir sıkıntı hissetmiyorsun. Yine de dediğim gibi klavye ve mouse kullanmaya yıllarca alışmış biri için PS4'e geçme sebebi Exc. oyunlar olmalı bence.İyide adamın iyi bir PC alternatifi yok. Yani bu adam 5000 TL PC almayacak. 1500 TL'ye alacak. RX 460 koyması bile çok zor. PS4 alıp her oyunu kasmadan oynamak varken ben şahsen PC almazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.