1500 TL ile PS4 mü, Bilgisayar mı?

Oyunu dahili hafızaya yükleyemiyor muyuz? Neden böyle bir şey var ki?
Zaten oyunu HDD'ye kuruyor. Sadece başlatmak için CD takmak gerekiyor.
PS4'ün bile modeli mi ne vardı 1200TL civarında o her oyunu 60FPS çalıştırıyor diye biliyorum.
60 FPS oynatan modeli Pro. Senin dediğin Slim büyük ihtimal ve hayır onda GPU anlamında bir değişim yok. Dolayısıyla normal PS4 ile arasında oyunlardaki teknik özellikler bakımından fark yok.

Pro değil benim dediğim model, bendede var oyunları 1080P 60FPS oynatıyor.

Pro değil benim dediğim model, bendede var oyunları 1080P 60FPS oynatıyor.
PS4 Exclusive oyunları 1080p 60 FPS kalitesinde oynarsın.
Örneğin; Uncharted 4, The Last of Us Remastered vs.
Onların dışında da az sayıda 60 FPS oynatan olabilir ama çoğunluk 30 FPS.
Mesela Battlefield 1, normal PS4 üzerinde Medium ayarlar ve 30 FPS kalitesinde çalışıyor.

Oyunlar önemli bu noktada. Konsol aldığınızda sabit 30 FPS ile birlikte oyunları oynayacaksınız. PC'de ise yer yer 20 FPS'e bile düşebilirsiniz. Exclusive oyunları büyük oranda kaliteli oluyor konsolların. Oynadığın oyun senaryo bakımından kaliteli ise, 60 FPS veya grafik kalitesi önemli olmuyor. Bu tarz grafik veya performans muhabbetleri son zamanlarda çıktı. Bu tarz şeyler olsa da olur olmasa da olur. 1500 TL bir sistem topladığınızda 2 sene sonra oyun oynamak bile hayal olabilir, oyunlar çok hızlı gelişiyor. Bu yüzden her türlü konsol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz bilgilerin büyük kısmı yanlış. Öncelikle dediğiniz gibi "Remastered" oyunların çoğu 60 FPS çalışıyor. Last Of Us PS4 Exc. değil. PS3'te vardı onu PS4 için Remastered olarak çıkardılar. Exclusive o platforma özel olan oyunlar oluyor. Yani "Remastered" versiyonu Exc. diyebiliriz. Ayrıca Uncharted 4 PS4 Slim'de 30 FPS ama çok sabit 30 FPS o yüzden 60 sanmanız gayet doğal. Ne alakaysa oyunun Multiplayer kısmı 60 FPS ama singleplayer 30 FPS. Normalde tam tersi olması gerekirdi bence ama neyse. Bunu niye yazdım çünkü çıkan sadece PS4'e çıkan yeni PS3'te olmayan Exc. oyunların çok büyük bir kısmı Pro olmayan versiyonlara 30 FPS çıkıyor diye.

Bunun dışında BF1 30 FPS değil 60 FPS ve 900P.

Hocam, ben yazarken The Last of Us ''Remastered'' olarak belirttim zaten, neyi sorguluyorsun hala?
The Last of Us PS4 Exclusive mi yazmışım? Oyunun Remastered versiyonu PS4 platformuna özel olarak gelmiştir ve onu belirttim.
Laf sokma yarışına girip de küçük duruma düşmeyin, gelmişsin bana Exclusive'in ne olduğunu anlatıyorsun.
Uncharted konusunda da oyunun çoklu oyuncu kısmından dolayı öyle olduğunu düşündüm.
Battlefield 1 konusunda yanılmışım, o konuda haklısın.

Demek istediğim Remastered hakkında onlar 60 FPS oluyor yani PS4 Exclusive oyunları 60 FPS olmuyor. Ben bunu bir daha vurgulamak için yazdım laf sokmak için değil. Çünkü PS4 Exclusive oyunları 60 FPS 1080P oynarsın deyince sanki bütün Exclusive oyunlar öyle gibi geliyor bilmeyen insana. Sadece ufak bir uyarıda bulunayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…