1500 TL'ye toplama olarak PC arıyordum www.teknobiyotik.com'da böyle bir sistem PC buldum. Sizce nasıl? GTA 5 vb oyunlarda kaç FPS alırım? Bir de Teknobiyotik'den alacağım, sizce güvenli mi?
Benim görüşümce alinir.Ben bu ekran kartinin en az 30 tane testini izledim yeni oyunlarin hicbirisinde 30 fps altina inmiyor.Ama testler i3 4160 ile yapilmisti.Aralarinda fazla fark yoktur ve bence alinabilir.
Arkadaş hem skylake hemde gtx750ti den daha performanslı r7 370 koymuş kesinlikle bunu almalısın benim çok hoşuma gitti hatta bütçeyi arttırabilirsen gtx 950de konulabilir.
Arkadaş Sinerji Bilgisayardan toplamış zaten. Sinerji Bilgisayara 10 dolar ödeyerek montaj ve test hizmeti alabilirsiniz Ancak RAM anakarta uyumlu değil gibi gözüküyor. 2133 Mhz bir RAM alırsanız uyumlu olur. Ayrıca biraz daha ekleyerek bu ekran kartını alırsanız çok daha iyi olur. Asus R7370-DC2OC Gaming 2G 2GB GDDR5 256Bit (STRIX-R7370-DC2OC-2GD5-GAMING)