1500 TL İşlemci ve Anakart Önerisi

prengator

Hectopat
Daha fazla  
Monitörüm Asus MG248Q 1080p 144 Hz ve yüksek FPS'lerde oyun oynamayı isteyen biriyim.

MSI GTX 970 ekran kartını almıştım geçen sene.

İşlemcimi ve anakartımı ise ikinci el olarak 2 sene önce almıştım. (AMD FX 8350 ve ASUS M5A97 EVO)

Soğutucuyu ise sonradan alıp takmıştım. Soğutucu biraz büyük gelmiş olacak veya ben yanlış takmış olmalıyım ki Corsair 1600 MHz 4x4 RAM'lerinden birini sökmek zorunda kalmıştım. Şu an 4x3 yoluma devam etmekteyim.(Ne kadar yararlı bilmiyorum.)

İşin özü ekran kartımın gücünün hakkını verecek yüksek FPS değerlerinde teklemeyecek işlemci ve anakart ikilisi önerisi istiyorum arkadaşlar.(Overclock işlerine hiç girişmem bilgim yok. Öğrenme niyetim de yok açıkçası.)

Bütçem ise 1500 TL civarında.

Mesela MSI B350 Tomahawk Arctic ve Ryzen 5 1600 nasıldır? En önemlisi elimdekilerden sonra beni bir üst seviyeye geçirir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplayacağınız sistem DDR4 olacak ve elinizdeki RAM'leri kullanamaycaksınız. DDR4 sistem için DDR4 RAM gerekiyor ve B350 Anakart + RYZEN 5 1600 İşlemci +DDR4 RAM için 1500 TL yetmeyecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı