1500 TL kablolu/kablosuz mouse önerisi

8KHz için sadece kutunun içinden çıkan örgü Type-C kabloyu fareye bağlamanız yeterlidir içinden çıkan dongle 4KHz için maksimum dediğimiz gibi 8 KHz için kablolu bağlaman gerekiyor.
He yani kabloyu baglayınca 8K oluyor anladığım kadarıyla peki bu dongle denilen şey tam olarak ne için cahillihime verin bilmiyorumda merak ettim.

He yani kabloyu baglayınca 8K oluyor anladığım kadarıyla peki bu dongle denilen şey tam olarak ne için cahillihime verin bilmiyorumda merak ettim.

Dongle 2.4 GHz bağlantı sağlıyor, kablo şarj etmeye ve 8K kullanmanı sağlıyor, şu gördüğün küçük alıcıyı tek kasaya bağlasanda 4K polling Rate'e ulaşabilirsin büyük diktörgen aparatı bağlasanda ulaşabilirsin. Dikdörtgen aparatın bir tarafına kabloyu diğer tarafına küçük dongleyi takıyorsun normal kullanımı o şekilde.

Dosya Ekleri

• 1742573537697.png
    1742573537697.png
    313,9 KB · Görüntüleme: 28
Birkaç saat önce mouse'um elime ulaştı ve genel olarak oldukça memnun kaldım. Bloody T60 gibi bir mouseden bu modele geçtim ve şu an için herhangi bir sorun yaşamıyorum. Şu an gayet iyi görünüyor, tabii uzun vadede nasıl olur, onu zaman gösterecek. Ancak, driver'ı, sensörü, paket içeriği ve diğer her şey oldukça yerindeydi. Hz konusunda da belirtilen değerlere uygun şekilde, kablolu modda 8kHz, kablosuz modda ise 4kHz destekliyor.

Ek olarak yeni fark ettiğim bir şey var: Kablosuz modda, eğer driver'dan bu özelliği aktifleştirirseniz, kablosuzda 8000Hz alabiliyorsunuz. Ekranda da belirttiği gibi, bu durumda CPU kullanımında biraz artış olabilir, ancak bilgisayarınız güçlü ise herhangi bir fark hissetmezsiniz. Gerçekten şu anda mouse'dan inanılmaz derecede memnunum.

Dosya Ekleri

• asadada.PNG
    asadada.PNG
    24,6 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı