1500 TL kablolu klavye önerisi

Bütçe
1500+
Tamam hocam gördüm istediğin klavyeyi önerebilirsin işte
Tamam bak ama şimdi mekanik klavye olmasın diyor, gidip de ofis klavyesi öneremem ki oyun oynayamaz.

Tamam hocam gördüm istediğin klavyeyi önerebilirsin işte
Bir de neden membran kötü sadece merak ettim
İnsan membran alışınca bir üst segment klavye alırken mekanik almak zorunda kalır, eğer şimdi Mekanik klavye alırsa bir üst segment klavyelere yönelirse ileri de çok daha iyi olacaktır.

Bu arada elimdeki Microsoft klavye kablolu olsa ve tuşları ışıklı olsaydı okeydi. Mekanik olmazsa iyi olur dedim ama mekanik daha iyi olacak derseniz belki olabilir. Sanki bana kalitesiz hissettiriyor mekanikler basım ömrü çabuk bitecekmişçesine ne dersiniz

Hayır alakası yok, mekanik klavyeler uzun ömürlüdür switch'e göre değişiyor tıklama ömürleri.

Hocam öyle bir şey söz konusu değil eğer kaliteli bir klavye alırsanız ömrü uzun olur merak etmeyin ama dediğim gibi bence bütün klavye türlerini göz atmanızı öneririm

Al bunu geç.
Tam sana göre klavye, Membran hissi veriyor aslında mekanik.

Sesi çok güzel bu arada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu klavye kablolu kullanılıryormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…