1500 TL kablolu klavye önerisi

Bütçe
1500+
Vallahi X2 crazylight alamadım yemedi o kadar vermeye 4.5k bir fareye vermek bir an hiç mantıklı gelmedi o yüzden hem Scyrox V8 hem de MCHOSE L7 Pro sipariş ettim V8 geldi L7 Pro da yarın veya salı elimde olur.
Bence de daha mantıklı olmuş hocam, scyroxu kullanan çok diye genel olarak biliyoruz ama L7 pro henüz çok kullanan yok ve ben de merak ettim açıkçası. Donanımsal olarak scyrox ile aynı neredeyse mcu hariç. Bir de aklıma takılan L7 proya küçük dongle koymamaları oldu. Yani masaüstü kullananlarda sorun olmaz ama laptop kullanlar için kötü bir durum aslında.

Türkçe karakter dizilimli olsa iyiydi. 😔
Hocam türkçe karakter dizilimi için kaliteden kısmayın derim. Zaten tuşların yeri değişmiyor, sadece görüntü ingilizce olacak. O yüzden çok dert edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, tuşlara bakarak yazanlar biraz zorlanabiliyor ama kimi gördüysem en fazla 1 haftada alıştı.

Bence de daha mantıklı olmuş hocam, Scyrox'u kullanan çok diye genel olarak biliyoruz ama L7 Pro henüz çok kullanan yok ve ben de merak ettim açıkçası. Donanımsal olarak Scyrox ile aynı neredeyse mcu hariç. Bir de aklıma takılan L7 Pro'ya küçük dongle koymamaları oldu. Yani masaüstü kullananlarda sorun olmaz ama laptop kullanlar için kötü bir durum aslında.

Hocam Türkçe karakter dizilimi için kaliteden kısmayın derim. Zaten tuşların yeri değişmiyor, sadece görüntü İngilizce olacak. O yüzden çok dert edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, tuşlara bakarak yazanlar biraz zorlanabiliyor ama kimi gördüysem en fazla 1 haftada alıştı.

Kesinlikle öyle ve masaüstünde bile ortada kablolu bir şekilde 8KHz dongle da görmek istemiyorum doğrusu ben ürünü zaten kablosuz diye alıyorum gözümün önünde kablo görmek canımı sıkar L7 Pro'yu da birkaç gün kullanır inceleme yaparım ve 8KHz dongle için çok sevdiğim yöntem ve herkese önerdiğim bir yol var dongleı monitörün arkasına yapıştırmak o yolu bulduktan sonra rahatladım herkese de öneriyorum l7'yi merak ediyorum özellikle.

Elimdeki Microsoft klavye fare setini ikinci el ilana koydum, şansıma bir gün geçmeden alıcı çıktı. İlanı 1000TL yapmıştım, 100 TL aracı uygulamanın aldığı para ile 900 TL alacağım. Satın aldığım TUF klavyenin de bugün tekrar fiyatına baktım 24 TL indirime girmiş, şansıma şeapayım.
Bu arada aklıma geldi, olur da TUF ileride bozulup sosyaldeki arkadaşları dinleseydim demem inşallah. 😁 Son kararımda şu inceleme sayfasındaki tanıtımın etkisi oldu, çook beğendim çünkü. TUF K3 GEN II İnceleme

Elimdeki Microsoft klavye fare setini ikinci el ilana koydum, şansıma bir gün geçmeden alıcı çıktı. İlanı 1000TL yapmıştım, 100 TL aracı uygulamanın aldığı para ile 900 TL alacağım. Satın aldığım TUF klavyenin de bugün tekrar fiyatına baktım 24 TL indirime girmiş, şansıma şeapayım.
Bu arada aklıma geldi, olur da TUF ileride bozulup sosyaldeki arkadaşları dinleseydim demem inşallah. 😁 Son kararımda şu inceleme sayfasındaki tanıtımın etkisi oldu, çook beğendim çünkü. TUF K3 GEN II İnceleme
Dayanıklılık ve kalite konusunda ürüne lafım yok benim ama hot swap olması bence büyük bir avantaj her mekanik klavye için. K3' ün switchleri normal şartlarda kolay kolay bozulmaz tabi ama her switch bozulabilir, biraz şans işi. Switchin bozulursa da garantiye yollamak durumunda kalırsın hocam, garanti bitince ne yaparsın orasını bilemiyorum artık. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı