1500 TL kablolu klavye önerisi

Bütçe
1500+
Herkese teşekkür ederim. Konuya bayağı uzaktım, kafamda fikir oluşmasını sağladınız. Fark ettiğim üzere çok seçenek mevcut ve her zaman daha iyisi var. ASUS TUF GAMING K3 GEN II modelini bayağı beğendim, özellikleri de güzel duruyor. Optik mekanik - red switch - rgb - kablolu ve sağlam gibi. 2560 TL'ye aldım umarım pişman olmam. Bu arada sizce nasıl bir karar olmuş?

Aldıktan sonra hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez ama piyasada daha güzel klavyeler vardı ve optik switch swtichle alakalı bir problem yaşarsan garantiye göndermek durumundasın hot swapple klavyeler o açıdan çok daha avantajlıydı swtichi değiştirip yoluna bakıyordun ama olsun hayırlı olsun hoşunuza gittiyse gerisinin önemi yok.

Önerebilirsiniz hocam, belki siparişi iptal ederim.

Vallahi X2 crazylight alamadım yemedi o kadar vermeye 4.5k bir fareye vermek bir an hiç mantıklı gelmedi o yüzden hem Scyrox V8 hem de MCHOSE L7 Pro sipariş ettim V8 geldi L7 Pro da yarın veya salı elimde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…