1500 TL kare mouse pad önerisi

Bütçe
1.500

Blancaa

Centipat
Daha fazla  
1.500TL civarı bütçem var. Valorant oynuyorum genelde özellikleri fazla bilmiyorum, siz bu bütceye uygun en iyi mousepadi önerin şimdiden teşekkürler.

1.500TL civarı bütçem var. Valorant oynuyorum genelde özellikleri fazla bilmiyorum, siz bu bütceye uygun en iyi mousepadi önerin şimdiden teşekkürler.

Önerimdir. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.

Uzun vade de çabuk yıpranıyor, ve yüzey olarak Kensei ile aynı segmentte dahi değil. Gerek kalite ve paketleme olarak. Onun harici düz model olarak SteelSeries'lere bakabilirsin veya razer gigantus. Kare ve düz model olarak aklıma başka seçenek gelmiyor. Bütçe arttırabilirsen esptiger.

Sizin attığınız ürünü alacağım teşekkürler.

Sizin attığınız ürünü alacağım teşekkürler.

Almayın hocam daha hakkında bilgi yok inceleme yok. Başka padler önerebilirim.

SS, Razer Gigantus bunlar asla önerilmeyecek padler ve reziller.

Almayın hocam daha hakkında bilgi yok inceleme yok. Başka padler önerebilirim.

SS, Razer Gigantus bunlar asla önerilmeyecek padler ve reziller.

İnceleme yok yok diyordun yaklaşık 3 farklı inceleme gördüm hakkında. Mouse pad uzmanısın ya, bu kadar uzak kalma gündeme. Lafının da arkasında dur.

İnceleme yok yok diyordun yaklaşık 3 farklı inceleme gördüm hakkında. Mouse pad uzmanısın ya, bu kadar uzak kalma gündeme. Lafının da arkasında dur.
Sponsorluk incelemelerine inceleme diyorsan ne biliyim değişik bir görüşe sahipsin.

Sponsorluk incelemelerine inceleme diyorsan ne bileyim değişik bir görüşe sahipsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sponsorluk mu sence? Tarafsızlığına herkesin güvendiği adam. Reklam aldığı markaları bile gömmekten çekinmiyor. O kadar lafın üstüne lafını tutamıyorsan, en azından yorum yapma. Daha kötü bir kullanıcı yorum görmedim hakkında. Gigantus SteelSeries rezil diyorsun ona kötü buna iyi diyorsun kaç mouse pad kullandın hayatında. Uzmansan evinde vardır bir koleksiyonun sırtını dayayarak yaparsın yorumunu. Bırakın şu uzmanlık ayağını.

Madlions Mad 60 öven adam der geçerim. Komiksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…