1500 TL kare mouse pad önerisi

Bütçe
1.500
Adam övüyorsa deneyip videoda övüyor. Elinde bir tane ürün olup da kendini bütün klavyelerin uzmanı, şahı ilan etmiyor. 😃

Tamam hocam siz önermeye devam edin ben hala önermeyeceğim çünkü baştan üretilmiş bir pad kumaşı tabanı vesaire. O adama güvenmeye devam edin.

Benim kimseye güvendiğim yok kendim kullanıyorum da ondan öneriyorum. Ya sen? 😃

Bende diyorum ki sen kullanınca ürün güzel olmuyor. Ben genel kullanıcı yorumlarına ve markanın köküne bakarak öneri yaparım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sponsorluk mu sence? Tarafsızlığına herkesin güvendiği adam. Reklam aldığı markaları bile gömmekten çekinmiyor. O kadar lafın üstüne lafını tutamıyorsan, en azından yorum yapma. Daha kötü bir kullanıcı yorum görmedim hakkında. Gigantus SteelSeries rezil diyorsun ona kötü buna iyi diyorsun kaç mouse pad kullandın hayatında. Uzmansan evinde vardır bir koleksiyonun sırtını dayayarak yaparsın yorumunu. Bırakın şu uzmanlık ayağını.

Baslikta bile hediye oldugu ve sponsorluk ve para ile cekildigi, aciklamasinda reklam oldugu yaziyor. Sponsorluk ustune bir kanal zaten.

Screenshot_20251020_201402_YouTube.jpg

Kensei almak icin suan erken, uzun kullanimda ne olacagi belirsiz. SS, Razer Gigantus gibi padler ise evet fiyatarina gore rezil padler. Bu butcede bunlara bakilmali.

Baslikta bile hediye oldugu ve sponsorluk ve para ile cekildigi, aciklamasinda reklam oldugu yaziyor. Sponsorluk ustune bir kanal zaten.

Eki Görüntüle 2591043

Kensei almak icin suan erken, uzun kullanimda ne olacagi belirsiz. SS, Razer Gigantus gibi padler ise evet fiyatarina gore rezil padler.
Dostum YouTube da marka gözüktüğü için onu etiketlemesi lazım. Eski bir YouTube kanalı sahibi olarak söylüyorum. Ayrıca dönüp dolaşıp soa önermeyin kullanıcı yorumları kensei'nin iyi zaten. Ayrıca kullanmadan almayın diyenlere sözüm ona mouse pad uzmanı arkadaş varya bir tane :) klasse pro öneren :)

Dostum YouTube da marka gözüktüğü için onu etiketlemesi lazım. Eski bir YouTube kanalı sahibi olarak söylüyorum. Ayrıca dönüp dolaşıp soa önermeyin kullanıcı yorumları kensei'nin iyi zaten.

Kensei'nin şuan gorunurde iyi olabilir. Uzun kullanimda yuzeyi ne hale gelecek ne kadar uzun omurlu oldugu belirsiz ondan bahsediyorum. Marka tarafindan hediye edildiginide soylemis. Tabii ki övecek.

Kensei'nin şuan gorunurde iyi olabilir. Uzun kullanimda yuzeyi ne hale gelecek ne kadar uzun omurlu oldugu belirsiz ondan bahsediyorum. Marka tarafindan hediye edildiginide soylemis. Tabii ki övecek.
Uzun kullanım sonucu tabii ki olamaz yeni bir marka ama şuanlık kullanan arkadaş öneriyor ona da almayın diyor :) e adam memnunsa önerebilirim dimi :) bir tane mouse pad almış uzman olmuş :) yok YouTube'da incelemeler genelde barter olur zaten sen technopat ürünleri incelerken kendi mi satın alıyor sanıyorsun :)

Uzun kullanım sonucu tabii ki olamaz yeni bir marka ama şuanlık kullanan arkadaş öneriyor ona da almayın diyor :) e adam memnunsa önerebilirim dimi :) bir tane mouse pad almış uzman olmuş :) yok YouTube'da incelemeler genelde barter olur zaten sen technopat ürünleri incelerken kendi mi satın alıyor sanıyorsun :)

Technopatın inceledigi urunlere nerde birsey demisim ki cogu incelemeside iyi degil. Sponsorsuz tarafsiz incelemelere bakilmali. Ayni fiyata ne oldugu bilinen SoA ve X-Raypad varken Kensei yerine tabii ki oneririm. Tahminimce kesinlikle kotu bir pad degil ama henuz erken almak icin.

Technopatın inceledigi urunlere nerde birsey demisim ki cogu incelemeside iyi degil. Sponsorsuz tarafsiz incelemelere bakilmali. Ayni fiyata ne oldugu bilinen SoA ve X-Raypad varken Kensei yerine tabii ki oneririm. Tahminimce kesinlikle kotu bir pad degil ama henuz erken almak icin.
O zaman 2 sene sonra mı önereceğiz markayı :) X-Raypad'nin reddit'te yorumlarına bakmanı tavsiye ederim tabanının masada sürekli kaydığı, yüzeyinin çabuk aşındığı vs. Ayrıca sana bir soru bakalım bilebilir misin? X-Raypad rulo mu, düz mü geliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı