1500 TL kasa önerisi

Bütçe
1500

zafercoturoglu

Kilopat
Önünde, üstünde ve güç kaynağının altında toz filtreleri bulunan mümkünse üst panele 360mm sıvı soğutma rahatça yerleştirilebilecek anakartın MOSFET'lerine değmeyecek bu benim için çok önemli mesh olabilir illa cam olmasına gerek yok güç kaynağının üstünde kasa ya ulaşabilecek deliklerin bulunduğu kablolama deliklerinde kauçuk gizleyicilerin olduğu bir kasa arıyorum. Dediğim gibi benim için sıvı soğutmanın üst panele rahatlıkla monte edilmesi çok önemli ve kasanın yandan uzunluğu da aynı şekildi çünkü kullandığım ekran kartı neredeyse 32cm yer kaplıyor en kötü ön paneldeki fanların üstüne sıvı soğutma ve fanlarının rahatça sığabileceği bir kasa arıyorum. Corsair 5000D mesh modeli buna çok uyuyor ama çok pahalı ona kadar para vermek istemiyorum. Zaten içinde 2 tane düz fan çıkıyor. Elimde 3 adet Arctic fan mevcut ama gene de ona o parayı vermek istemiyorum. Hiçbir şey yapamazsam 4000X kasa ya da 4000 D mesh kasa alıp sıvı soğutmayı öne monte edip kalan fanları üste ve egzoz fanına monte edeceğim. Sizden önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Corsair H150 model sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Hem daha ucuz hem de 150i modeline kıyasla pompadan ses gelmediği söyleniyor. Varsa bu önerinize de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
5000D buna en iyi uyan seçenek, bana kalırsa solid panel 5000D bile 4000D meshden daha iyi bir seçenek olacaktır kablolama ve alan için arada ciddi bir boyut farkı bulunuyor. İndirimden kovalarsan iyi olur.

Screenshot-65.png

5000D buna en iyi uyan seçenek, bana kalırsa solid panel 5000D bile 4000D meshden daha iyi bir seçenek olacaktır kablolama ve alan için arada ciddi bir boyut farkı bulunuyor. İndirimden kovalarsan iyi olur.

Eki Görüntüle 1203883
Solid panel dediğin mesh olmayan can yerine plastik kapak olan model değil mi ? O dün 1000 lira civarında güzel bir indirimi vardı.
5000d

Solid panel dediğin mesh olmayan can yerine plastik kapak olan model değil mi ? O dün 1000 lira civarında güzel bir indirimi vardı.
5000d

Evet boyut ve alan olarak çok geniş bir kasa ve önünün mesh olup olmaması devasa fark yaratmıyor. 3+1 fan ile çoğu kasadan serin çalışacaktır. Klasik 5000D şu anda büyük kasalar arasında en ekonomik olanı.

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Olmadı öndeki paneli çıkartıp öyle kullanırım hepsinden daha iyi hava akışı olur.

Solid panel, mesh'den daha sessiz çalışıyor ön panelin buna etkisi büyük. 360mm sıvı soğutmalı sistemde gereksiz olacaktır ekran kartı sıcaklık değerleri aynı zaten.

Solid panel, mesh'den daha sessiz çalışıyor ön panelin buna etkisi büyük. Gereksiz olacaktır.
Zaten şuan da xigmatek prosper kasa kullanıyorum üstte ve önde toz filtresi yok güç kaynağının altında var oda dandik bir şey tek istediğim 360mm radyatörle sıvı soğutmayı üst panele sıkıntısız takmak ve kablolama konusu bu stock yazan şey kasanın orijinal olarak gelen 2 fanla verdiği değer mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı