zafercoturoglu
Kilopat
Önünde, üstünde ve güç kaynağının altında toz filtreleri bulunan mümkünse üst panele 360mm sıvı soğutma rahatça yerleştirilebilecek anakartın MOSFET'lerine değmeyecek bu benim için çok önemli mesh olabilir illa cam olmasına gerek yok güç kaynağının üstünde kasa ya ulaşabilecek deliklerin bulunduğu kablolama deliklerinde kauçuk gizleyicilerin olduğu bir kasa arıyorum. Dediğim gibi benim için sıvı soğutmanın üst panele rahatlıkla monte edilmesi çok önemli ve kasanın yandan uzunluğu da aynı şekildi çünkü kullandığım ekran kartı neredeyse 32cm yer kaplıyor en kötü ön paneldeki fanların üstüne sıvı soğutma ve fanlarının rahatça sığabileceği bir kasa arıyorum. Corsair 5000D mesh modeli buna çok uyuyor ama çok pahalı ona kadar para vermek istemiyorum. Zaten içinde 2 tane düz fan çıkıyor. Elimde 3 adet Arctic fan mevcut ama gene de ona o parayı vermek istemiyorum. Hiçbir şey yapamazsam 4000X kasa ya da 4000 D mesh kasa alıp sıvı soğutmayı öne monte edip kalan fanları üste ve egzoz fanına monte edeceğim. Sizden önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Corsair H150 model sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Hem daha ucuz hem de 150i modeline kıyasla pompadan ses gelmediği söyleniyor. Varsa bu önerinize de açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: