1500 TL Kasa toplama

Eğer öyle olduğunu bilseydim listeye onu eklerdim. Artık attığın HDD'yi alacağım. :)

Arkadaşlar vatana gidip alırsak fiyatta bir oynama olur mu?

Arkadaşlar hala tam olarak içime sinmiyor. Uzun bir araştırma yaptım ve G3258'i OC etsen de R9 280'e darboğaz yapacağını duydum. Böyle bir şey söz konusu olabilir mi? Teşekkürler. @Recep Baltaş

Sorularıma hala cevap alamadım.
 
4.2 Ghz'e OC yaparsanız internetteki çoğu kaynak dar boğaz olmayacağını söylüyor. Fakat bazı CPU'ya yüklenen oyunlarda MMORPG Star craft wow benzeri oyunlatda, ekranda cok fazla hareketli öğe varsa biraz FPS düşüşü yaşanabilir fakat oynanmayacak kadar bir düşüş yaratmaz. FPS(First Person Shooter) ve Asasins Creed tarzı oyuarı rahat rahat kaldırır işlemci. Ama altını çiziyorum MMORPG oyunlarında da çok aşırı bir düşüş olmaz.

Vatanda fiyatlar değişmeyecektir.
 
Watch Dogs ile hiç şansınız yok G3258 özellikle Watch Dogs'ta berbat durumda diğer güncel oyunlarda sıkıntı yok ama Watch Dogs oynanacak gibi değil 30 FPS'i zor geçiyor. Bu durumda işlemciyi i3'e yükseltip Ekran Kartını düşürmek lazım. Bu sistem seni daha mutlu eder diye düşünüyorum O.C yapmana da gerek olmayacak.

1522.png
 
Evet bir eksik yada uyumsuzluk göremiyorum. R9 280 ile de bütün oyunları Ultrada oynarsınız diye düşünüyorum. Belki bazı ayarları kısarak Anti-Aliasing kapatarak ama sonuçta Ultra. :)
 
Evet bir eksik yada uyumsuzluk göremiyorum. R9 280 ile de bütün oyunları Ultrada oynarsınız diye düşünüyorum. Belki bazı ayarları kısarak Anti-Aliasing kapatarak ama sonuçta Ultra. :)
Tamam teşekkürler. Yakında bu sistemi alıyorum :)

Son bir soru daha sormak istiyorum. Son toplamış olduğumuz sistem mi PS4'mü?
 
R9 280 ile PS4'den çok daha iyi bir oyun deneyimi yaşayacağınıza eminim. Bu forumda zaten size kimse PS4 önermeyecektir. :) Yanlış bir soru burası için.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı