1500 TL krampon önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süre dandik markalar kullanmış biri olarak artık dayanıklı ve beni uzun süre götürecek bir krampon almak istiyorum, bütçem maksimum 1500TL, 43 numara giyiyorum. Aradığım tek özellik dayanıklı olması ve ayağı rahatsız etmemesi, önerilerinizi bekliyorum. Marka olarak PUMA, Adidas veya Nike, satıcı olarak Amazon, Hepsiburada, Trendyol olursa benim için daha iyi olur.

Arkadaşlar uzun süre dandik markalar kullanmış biri olarak artık dayanıklı ve beni uzun süre götürecek bir krampon almak istiyorum, bütçem maksimum 1500TL, 43 numara giyiyorum. Aradığım tek özellik dayanıklı olması ve ayağı rahatsız etmemesi, önerilerinizi bekliyorum. Marka olarak PUMA, Adidas veya Nike, satıcı olarak Amazon, Hepsiburada, Trendyol olursa benim için daha iyi olur.
1500TL ye de pek iyi bir krampon gelmez ama işinizi görür. FLO mağazalarına gidin bilekli veya bileksiz Lotto lara bakın hemen hemen bu fiyatlarda.

Arkadaşlar dedikleriniz linklere baktım fakat düzgün bir marka göremedim bütçeyi 1700 TL yapsam marka bir krampon bulabilir misiniz?
300 tl daha koy adidas al

300 tl daha koy adidas al

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı