1500 TL kulaklık veya sadece mikrofon önerisi

Bütçe
1500

Dosya Ekleri

• IMG_20240501_124739.jpg
    IMG_20240501_124739.jpg
    379,6 KB · Görüntüleme: 21
A620M-E de hocam benim kasanın ön girişinde mikrofon kırıldı kablo uzunluğu çok kısa.

BlackShark v2X kablosu 130 cm Cloud Core göre 30cm daha fazla. Kasanın arkasına yetişme ihtimali yok mu? Yetişmezse şöyle bir ürün işe yarayabilir diye düşünüyorum.

BlackShark v2X kablosu 130 cm Cloud Core göre 30cm daha fazla. Kasanın arkasına yetişme ihtimali yok mu? Yetişmezse şöyle bir ürün işe yarayabilir diye düşünüyorum.

Hocam atığım fotoğraftaki yere takmıyoruz galiba değil mi?

Hocam atığım fotoğraftaki yere takmıyoruz galiba değil mi?

Fark etmiyor taktığın yer. Sıkıntı olmaz. Eğer o ürünü istemezsen kulaklık kablo uzatıcılara bak.

1 tane var değil mi hocam?

Evet 2 tane olan kulaklık ve mikrofon kablosunu tek kabloyo dönüştürüyor. Ayrıca biraz yorumlara falan bakındım mikrofon kalitesinde sorun yaşıyanlar olmuş.

Evet 2 tane olan kulaklık ve mikrofon kablosunu tek kabloyo dönüştürüyor. Ayrıca biraz yorumlara falan bakındım mikrofon kalitesinde sorun yaşıyanlar olmuş.

Ne yapmamı önerirsiniz? H2002P alıp kalan parayla farklı bir şey alabilirim gerçekten çok iyiyse. Yani James Donkey 711'den geçeceğim illa fark hissederim gibi.

Ne yapmamı önerirsiniz? H2002P alıp kalan parayla farklı bir şey alabilirim gerçekten çok iyiyse. Yani James Donkey 711'den geçeceğim illa fark hissederim gibi.

H2002 fiyatına göre güzel üründür. Fark hissettirir fakat çok bir şey bekleme sonuçta 900TL veriyorsun.

H2002 fiyatına göre güzel üründür. Fark hissettirir fakat çok bir şey bekleme sonuçta 900TL veriyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam adama bakın evrim geçiriyor ilk kullandığı kulaklık benimkinin aynısı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı