1500 Tl' lik Hazır Oyun Kasası Önerisi

Samed Mutlu

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
416
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
En fazla 1500 Tl'lik Lol, Dota, Minecraft tarzı oyunlar için kasa tavsiyesi istiyorum. Alan kişi direk Antalya içinde bir mağazadan alacak. İşlemci, ekran kartı markası İntel, Amd, Nvidia farketmez en iyisi bu fiyata hangisiyse o olabilir? Şimdiden öneriler için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1500 TL'ye sistem bulursunuz. Ama içinde ya R5 220 ya da GT 730 ekran kartı çıkar. Toplamanız çok daha avantajlı. Hatta aklımda bir sistem vardı zamanında düşündüğüm , monitör ve HDD hariç 1491 TL tutuyordu.
 
Size tavsiyem Vatan Bilgisayar mağazasına gidip ordan bu topladıklarımı göstermeniz daha iyi olur. Orada onlar size toplarlar ve hazır aldığınız PC'den daha güçlü bir PC'niz olur.
upload_2015-6-29_3-24-57.png
 
@Silinen üye ürün size falan mı ait? 8 GB DDR 2 800 MHz mi diğerlerine göre süper? :D O fiyata +80 Plus sertifikalı güç kaynağı şaşırttı valla.
 
Alıntılamak isterken yanlış şeyleri alıntılamışım. Daha doğrusu aynı şeyleri. MBS'nin önerdiğiyle senin önerdiğin arasında ne kadar fark var dostum :D @BeyazZenci
 
Çok özür dilerim :DD Kasa farklıymış :D Bir de Sapphire yerine Powercolor koymuşsun ekran kartını. Sapphire'yi de Powercolor'u da pek duyamıyoruz. Genellikle Asus , Msi ve Galax oluyor :) Denedin mi hiç bunlar nasıldır soğutma konusunda?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı