1500 TL Lol vs CS:go için sistem tavsiyesi

Şafak Barlas

Hectopat
Katılım
18 Mart 2015
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da yazdığım gibi Lol ve Cs:go'da beni rahat ettirebilecek bir sistem arıyorum.
Fakat işlemcinin i5(3. veya 4.) olmasında ısrarcıyım.
  • Boş kasa
  • Monitör
  • SSD
Bu 3 parçayı almayacağım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • NOT: AMD sistem düşünmüyorum.
 
Merhaba. Benim düşünceme göre en az i5 bir işlemci takıldıktan sonra 1500tl nin üstüne biraz daha koyularak süper bir sistem toplanabilir. DDR4 bir sistem toplamaya çalıştım. ve klavye+mouse olmadan 1600 tl civarı tuttu. klavye ve mause önerilerimse şöyle.

A4 TECH RV1000 KABLOSUZ GAMER KLAVYE MOUSE SET Eğer görünüşle çok ilgilenmiyorsan bunu öneririm.Yok ben görünüşe bakarım ve kesemi biraz açarım dersen klavye ve mause farklı olarak şunları önerebilirim:

LOGITECH G103 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT (76TL)
LOGITECH G105 GAMING KEYBOARD-TR LAYOUT (165TL)

Mause:

A4 TECH BLOODY A9 MULTI-CORE GAMING MOUSE (90TL) Mause ile tek sorun şu; bazı özel fonksiyonları mevcut ve bunları ayrıca bir para ile alman gerekiyor. Onun dışında kendi mausemdir ve oldukça memnunum.

Son olarak Fiyatlar güncel VATAN fiyatlarıdır. Vatandan topladığım için Başka 8gb Ram seçeneği yoktu bu özelliklerde ama farklı yerlerde daha kaliteli Ramleri bulma şansında mevcut.
 

Dosya Ekleri

  • DDR4.png
    DDR4.png
    22,4 KB · Görüntüleme: 233
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı