1500 TL masaüstü vs notebook

DarkLightning

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2015
Mesajlar
273
Makaleler
2
Yer
Amasya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kida Teknoloji - Yazılım Geliştirme
Forumda birkaç konu açmıştım. Ama son kez sormak istiyorum. Aşağıda özelliklerini vereceğim ve Recep Baltaş'ın 1500 TL'ye Oyun Bilgisayarı Toplama isimli rehberindeki sistemin aynısını topladım. Bazı ürünler olmadığı için altını aldım. Sizlerden yardımcı olmanızı istediğim konu şu; Bu sistem alınırmı ve bana orta derecede oyun performansı verir mi? Diğer konu ise şuan halihazırda düşük özellikli bir masaüstü sistemim var. Bu sistemi alıyım mı? Yoksa 1600 TL'ye kadar bir Laptop mu alıyım?

Ekran Alıntısı.PNG


Şu anki Sitemim;

  • İntel Core 2 Dou E7500 2.93 GHz
  • Quadro G31S-CM
  • NVİDİA GeForce 1 GB 128 Bit
  • 4 GB DDR2 RAM
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu seçtiğiniz ürünler artık tercih edilmemeli. Özellikle APU sistemde 2400Mhz dışında ram kullanılmamalı. A10 7890K fiyatına X4 860K+R7 250X alınabilir ve çok daha yüksek performans verir. Eğer aceleniz yoksa Zen işlemcili notebookları bekleyin. AMD Zen işlemcileriyle özellikle mobil cihazlarda çok yüksek performans sunacaklarını söylüyor. Pasif soğutmalı Gaming Laptop olacak diyorlar. Üstelik çok uygun bütçelere bu sistemleri sunacaklarını söylüyorlar.
 
Artık APU almak mantıklı değil. Yani alınabilir ama 1500 TL bütçe ile alınmaz. Bu sistemle çok daha fazla performans alabilirsin. Bütçen varsa işlemciyi x4 860K ile değiştirebilirsin. Teknobiyotik sitesinden topladım.
5.png
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı