XPG Summoner Mini RGB Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye
XPG SUMMONER MINI, tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olup, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler.www.gaming.gen.tr
Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 954,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
XPG Summoner Mini RGB Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye
XPG SUMMONER MINI, tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olup, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler.www.gaming.gen.tr
Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 954,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam membran mı iyi mekanik mi iyi.Bu daha iyi olur Membran olarak.
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse olarak Aorus M.2'yi alacağım o iyi sanırım.
Mekanik.Hocam membran mı iyi mekanik mi iyi.
Reddragon değil. Redragon.Arkadaş küçük istemiyor isteseydi o fiyata zaten XPG'nin veya reddragonunki tercih edilir.
3327'li ağır bir fare. Fİyatını hak etmiyor.Bunu alacaksanız Razer DeathAdder Essential alın siddetle tavsiye ediyorum 1400 gibi bir fiyata geliyor.
Hocam bunu beğendim ama küçük olduğu için tercih etmedim. Yoksa cidden bu iyi gözüküyor.
Hocam önericeniz bir şey var mı?
benim küçük klavye önermem sizin berbat bir mouse önermenizden daha küçük bir sorun soncua bakınca.Hocam bakın hoşuna gidebilir dedinizde su mesajı okursanız.
Ek olarak Redragon değil. Redragon.
Kaldı ki hoşuna gidedebilir, önermemin sakıncası yok. Tam boy bir model de önerdim.
3327'li ağır bir fare. Fiyatını hak etmiyor.
Benim küçük klavye önermem sizin berbat bir mouse önermenizden daha küçük bir sorun soncua bakınca.
Değil.1 harfi fazla koydum diye bunu demeniz biraz komik değil mi hocam.
Uzun süre kullanması fareyi iyi yapmıyor. Kullandım diyosunuz, beğendiyseniz bile 250 TL üstü edecek bir fare değil. Aorus M2 daha ucuza daha iyi iken ne diye önerdiiz merak ediyorum.Essential fareyi arkadaşım 3 yıldır kullanıyor gayet hoş bir mouse kendimde tecrube ettim.
ortada atar yok. Size kızan da yok. Berbat bir fareyi olumluyorsunuz, bende buna zıt gidiyorum. Olan bu.Kendim deneyimledim gayet de beğendim hocam bu kadar atarlı konuşmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum konuyu açan arkadaşın ne yazdığını okumadan bana kızmanızda ayrı bir komik.