1500 TL modem önerisi

Bütçe
1000-1500

mertburada0

Femtopat
Daha fazla  
1747769229766.png

Arkadaşlar bu modem "ZyXEL VMG3313-B10a" hiçbir odadan çekmiyor. İnternetim 50Mbps normalde, Ethernet ile bağlanınca tam veriyor. Bir de modeme yakınken öbür türlü modemin olduğu odadan diğer odaya geçtiğimde hiç çekmiyor. 1000-1500TL civarında güzel uygun bir modem önerir misiniz?

Eki Görüntüle 2495451

Arkadaşlar bu modem "ZyXEL VMG3313-B10a" hiçbir odadan çekmiyor. İnternetim 50Mbps normalde, Ethernet ile bağlanınca tam veriyor. Bir de modeme yakınken öbür türlü modemin olduğu odadan diğer odaya geçtiğimde hiç çekmiyor. 1000-1500TL civarında güzel uygun bir modem önerir misiniz?
Bu makineyi Allah kahretsin. Bundan ASUS DSL-AC51 modeme geçtim. İkinci el sitelerden bulabilirsiniz çok sağlam bir makine fiyatına göre.

Ethernet ile bağlandığınızda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsanız sorununuzu Wi-Fi extender ile daha rahat çözebilirsiniz bence. İlla modem değiştirecekseniz de Keenetic marka modelleri öneririm.

Ethernet ile bağlandığınızda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsanız sorununuzu Wi-Fi extender ile daha rahat çözebilirsiniz bence. İlla modem değiştirecekseniz de Keenetic marka modelleri öneririm.
Hocam güçlendirici işe yarıyor fakat internet hızı epey bi düşüyor,Keenetic çok pahalı.

Extender da işe yaramıyor bu Allah'ın belası modeme. 50 Mbps kullanıyorum arkadaşla aynı şekil. Bu modem varken extender ile hız 3-4e düşüyordu. Extendersiz 5.

Eki Görüntüle 2495451

TD 9970v3 modemim ile birlikte 75/10 Mbit internet ile Xiaomi AX3000T modelini OpenWrt kurarak kullanıyorum öneririm internet evin heryerinde çekiyor.
https://www.akakce.com/router/en-uc....html?gad_source=1&gad_campaignid=10832218026
Oh noes!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı