brnts6046
Hectopat
Tutuşum sürekli değişiyor bir clawa geçiyorum bir palma yani benim için tutuş gerçekten sorun değil. Aldığım her mouse ile rahat ettim şimdiye kadar ve hepsi farklı şekle sahipti. Tek ihtiyacım olan şey hızlı hareketlerde takılmaması. Extra olarak hafiflik tercihim olur. Şarj süresi önemli değil 12 saat bile olsa 12 saatte bir şarja takabilirim. M800 ultraya karar vermiştim birkaç hafta önce. Fakat Amazon sağ olsun ilk siparişimde kargo zarar gördü deyip para iadesi yaptılar ikinci siparişimde yine aynı mevzu 4 haftadır bozuk mouse ile idare ediyorum. Artık vazgeçtim farklı bir mouse bakıyorum. Şu an gözüme Darmoshark M3'ü kestirdim. Önerilerinizi beklerim şimdiden teşekkürler.
Not: Valorant'ta 1600 DPI 0.145 sens ile oynuyorum, şu an kullandığım mouse(Corsair Sabre Pro) aldığımdan beri beni bin pişman etti sürekli flicklerde takılıyor.
Not: Valorant'ta 1600 DPI 0.145 sens ile oynuyorum, şu an kullandığım mouse(Corsair Sabre Pro) aldığımdan beri beni bin pişman etti sürekli flicklerde takılıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: