1500 TL mouse önerisi

Biraz cikip bunu alin muthis bir fare. Sensor olarak daha iyileri vardir illa ki bu fiyatta ama bu modelin sensoru oldukca yeterli. Malzeme kalitesi ve pil ömründen memnunum.

Biraz cikip bunu alin muthis bir fare. Sensor olarak daha iyileri vardir illaki bu fiyatta ama bu modelin sensoru oldukca yeterli. Malzeme kalitesi ve pil ömründen memnunum.

Hocam SS Prime'nin sensörleri bile daha iyi.

Ayrıca mouse 103 gram çok ağır.
Günlük kullanımda güzeldir ancak FPS oyunlarında çok büyük dezavantaj bu.

Hocam SS Prime'nin sensörleri bile daha iyi.

Ayrıca mouse 103 gram çok ağır.
Günlük kullanımda güzeldir ancak FPS oyunlarında çok büyük dezavantaj bu.
Bana oldukca hafif geldi (belkide onceden Everest SGMX7 kullandigim icindir). Sensor konusunda da hem Prime hemde V2X kullandim hicbir fark hissetmedim.

Bana oldukca hafif geldi (belki de onceden Everest SGMX7 kullandigim icindir). Sensor konusunda da hem Prime hem de V2X kullandim hiçbir fark hissetmedim.

300 400 IPS'ten sonrası fazla hissedilmiyor aynısı 1000 Hz ve 4000Hz içinde geçerli.
Ben 120 gramdan 69 Grama geçtim şu an 69 gram bile ağır geliyor öyle söyleyeyim.

Yaklaşık 2 3 aydır M800 Ultra kullanıyorum pakette hiçbir ezilme yoktu. 600 mAh olan modeli tercih ettim günlük 3-5 saate yakın kullanıyorum 1 haftada veya 1.5 haftada bir şarj ediyorum.
Ürün benim elime geçmedi veya ben iade etmedim ki. Ürün daha Türkiye'ye bile girmeden lojistik firması ürünün hasar gördüğünü söyleyip iade başlatıyor kendi keyfine göre.

Ürün benim elime geçmedi veya ben iade etmedim ki. Ürün daha Türkiye'ye bile girmeden lojistik firması ürünün hasar gördüğünü söyleyip iade başlatıyor kendi keyfine göre.
yardımcı olacak kimse yok mu ona göre sipariş vericem farklı bir önerisi olan yoksa.

Son düzenleme:

yardımcı olacak kimse yok mu ona göre sipariş vericem farklı bir önerisi olan yoksa.
Hocam ilk başta yazdım ya Dormshark M3 al diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı