1500 TL mouse önerisi

Ee? Bakmadım bile. Kablosuz olması bir şeyi değiştirmez. Hala alınmayacak mouse. Tavrımı sizin gereksiz yere emoji atmanıza veriyorum. Ürünü nasıl savunacağınızı bile bilmiyorsunuz. "ben kullanıyorum işte o da alsın memnunum" bu kadar saçma bir açıklama görmedim.

Tamam arkadaşım ne biliyorsan onu yap.

Öneride bulundum fark ettiyseniz alacak kişi ister alır ister almaz kronik sorunlu dediğiniz ürün gayet de güzel çalışıyor.

Teknoloji şans işi. Sizde iyi çalışan bir ürün başkasında problem yaratabilir. G305 de problem yaratmaya çok müsait bir mouse. Bu yüzden önermiyoruz.
Tekrar dediğim gibi sizin üründen memnun olmanız ürünün sorunlu olduğunu değiştirmiyor. Anlayışınız için teşekkür.

Wraith'te de iade işi sıkıntılı maalesef. Attığın ürünün doğru düzgün incelemesine ve mcu modeline rastlayamadım. Neye göre en iyisi dediniz 3395 sensöre göre mi? Kalite kontrol her ürünün birbiriyle aynı olması gibi standartları karşılıyor mu mesela? Bir tane inceleme var o da inceleme demeye bin şahit ister. GameGaraj kendi reklamını yapmış.

Diğer: Aigo GM80 Pro PAW3395 mouse 1255 TL burada ürünün özellikleri yazıyor. Okuyabilirsiniz.

Bu fiyat bandında daha iyi öneriniz var ise söyleyin. VXE R1 SEden daha iyi bir mouse açık ara.

Diğer: Aigo GM80 Pro PAW3395 mouse 1255 TL burada ürünün özellikleri yazıyor. Okuyabilirsiniz.

Bu fiyat bandında daha iyi öneriniz var ise söyleyin. VXE R1 SEden daha iyi bir mouse açık ara.
Açık ara daha iyi diyecek bir özellik göremedim ben. Gömülü yazılımı iyi mi mesela VXE modelleri kadar? Tıklama gecikmesi, sensör gecikmesi bilgisi var mı? Hayır yok. VXE modellerinin incelemeleri Global'de var fakat bu markanın adı sanı yok. Önemli olan şey firmware dediğimiz gömülü yazılım zaten. Kaplama bilgisi yok, inceleme yok hiçbir şey yok. Kağıt üstüne bakarak Attack Shark'lar da hepsinden iyi diyebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı