1500 TL mouse önerisi

Bunda dongle almak gerekiyo mu ayriyeten bir de wraithin desteği nasıldır bilginiz varsa
 
Bunda dongle almak gerekiyor mu ayrıyeten bir de Wraith'in desteği nasıldır bilginiz varsa.

4K Hz ıstıyorsan dongle almalısın. Wraith'in desteği güzel VXE R1 Pro Max almadan önce sordum ve guzelce yanıtladılar.
 
Ben 67 gündür kullanıyorum hiç sorun yaşamadım mükemmel bır mouse.
Bunu aldım ben de, daha 2 gün önce ulaştı elime. Şimdilik güzel duruyor beğendim. Tavsiye edebilirim ama uzun süreli kullanımda nasıl olur bilemiyorum.
Hocam ben de almak istiyorum ama 40 saat şarj süresi kısa geldi bana deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?
 
Hocam ben de almak istiyorum ama 40 saat şarj süresi kısa geldi bana deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?
Hocam fare elime 25 temmuzda ulaştı, bugün 9. günü tamamladım gibi diyebilirim. İlk gün şarjı %95 olarak geldi, şu an baktım ve %40, daha hiç şarja takmadım.

Ayrıca 1600 DPI ve 500 hertz ayarlarında kullandığımı da belirteyim. DPI artırırsanız veya maksimum değer olan 1k hertz'de kullanırsanız biraz daha hızlı gidebilir şarjı sanırım. Bir de uykuya geçme ayarım da 1 dakikaya ayarlı.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı