1500 TL mouse ve kulaklık önerisi

Bütçe
1500

Shdrs

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar 1500 TL bütçem var kablolu Gaming kulaklığa ve düzgün bir Gaming fareye ihtiyacım var. Kulaklık için nereye baksam H2002D önerilmiş bazısı kaliteli F/P marka bazısı da dandik fason demiş Havit Gamenote hakkında o yüzden arada kaldım. Yanına düşündüğüm mouse da şimdilik SteelSeries Prime ama bütçeden ne kadar kısabilirsem o kadar iyi o yüzden eğer Havit gerçekten kaliteli markaysa MS961 beyaz mouse almayı planlıyorum PixArt 3327 sensörü var. 1500 TL'nin üstüne çıkmam mümkün değil.

Dostlar 1500 TL bütçem var kablolu Gaming kulaklığa ve düzgün bir Gaming fareye ihtiyacım var. Kulaklık için nereye baksam H2002D önerilmiş bazısı kaliteli F/P marka bazısı da dandik fason demiş Havit Gamenote hakkında o yüzden arada kaldım. Yanına düşündüğüm mouse da şimdilik SteelSeries Prime ama bütçeden ne kadar kısabilirsem o kadar iyi o yüzden eğer Havit gerçekten kaliteli markaysa MS961 beyaz mouse almayı planlıyorum PixArt 3327 sensörü var. 1500 TL'nin üstüne çıkmam mümkün değil.

HD2002D ye fason diyen ekipmandan anlamıyordur. Mikrofonu piyasanın en kalitelisi pedleri kulağı tam kapsıyor çok iyi kıvrılıyor ses kalitesi güzel ve 800TL. Ne bekliyorlardı gerçek 7.1 mi 800TL'ye.

SS Prime elin küçükse eline tam gelmez.
Orta-küçük ellerin yanı sıra büyüğün bi' tık altında ellere tam uygun bir hati Ultra var.
Ayrıca SS Prime sensör ve diğer özelliklerde çok geride.
ne anlatıyorsun kardeşim diyorum mousem var konu benim değil soru sordum sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı