Merhabalar. Öğrenciyim, haliyle 1500 TL'lik bir bütçem var. Oyun amaçlı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Pek çok konu gezdim, toplama tavsiyeleri aldım fakat herkes farklı bir şey söylüyor. Çok arada kaldım, lütfen bir tavsiye verebilir misiniz bana?
Bu sistemde hoş duruyorda ben pek anlamıyorum bu işlerden biraz daha araştırma yapmam lazım sanırım her kafadan başka ses çıkıyor kara veremiyorum teşekkürler
Teşekkürler güzel gözüküyor biraz daha araştırma yaptıktan sonra bi karara varmayı umuyorum çok kararsız birisiyimdir ve herkezde farklı birşey söylüyince bu iş benim için inanilmaz zor oluyor
Birşey sorucam sisteme ssd alıyımmı yoksa daha sonradanmı takviye ederim?
Merhabalar. Öğrenciyim, haliyle 1500 TL'lik bir bütçem var. Oyun amaçlı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Pek çok konu gezdim, toplama tavsiyeleri aldım fakat herkes farklı bir şey söylüyor. Çok arada kaldım, lütfen bir tavsiye verebilir misiniz bana?
İşlemciyi değiştirdiğimde bütçemi aşıyor fakat bende şuan dandik bi harddisk var şuanlık onu kullanıp bütçem oldugunda onu gelıstırmem mantıklı olur mu acaba ?
Bu sayede işlemciye felan para ayırabılirim?