1500 TL Oyun İçin Kasa

Yararına olacaktır soğutucu alman.
60₺ civarında bir soğutucu işini çok iyi görür.

Aklımda cereyan etti soğutucuya vereceğin parayı FX8320 verirsin hem daha iyi bir işlemci hem kaliteli 4 ısı borulu bir soğutucun olmuş olur.


yAgU5BA.jpg


FX8320'den çıkan soğutucu.

zFZHHha.jpg
 
Sağol AMD'nin stok fanları kötü diyolar, çabuk ısınıyomuş doğru mu ?

Eğer OC yapacaksanız yetersiz kalır, doğrudur. Ancak diğer durumlarda eskiden kalma bir söylentidir. Yalnız biraz sesli çalışır.

Bir oyun sistemi toplanırken ana karakter her zaman ekran kartıdır. Çevre birimleri dışında diğer kompanentler "yeterli" düzeyde tutulur ve bütçenin büyük kısmı ekran kartına ayrılır.

Hal böyle olunca soru şu: Genel olarak AMD sistemler yeterli midir? Evet kesinlikle yeterlidir. Üstelik bir de açık çarpanlıdır. Dolayısıyla yüksek bütçelere çıkmadığınız sürece Intel'e harcanan para fuzulidir, hatta yanlıştır.

Sonuç olarak Berkan'ın topladığı sistem gayet uygun bir oyun pc'si. Yalnız depolama birimi eklemeyi unutmuş sanırım. Bu nedenle işlemci 6100'e çekilip bir disk alınabilir. Disk var diyorsanız ayrıntılar size kalmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudur AMD stok fanı yetersiz, özellikle oyunlarda çok ısınıyor. Şahsen ben yaşıyorum ve değiştireceğim yakın zamanda.

Düşündüğüm en mantıklı fan VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1

Bunu da alabilirsin, fazlası ile iyidir.

- - - Güncellendi - - -

%25 ile 1500 TL... Senin için seçenek olur. RAM'lerin 1600Mhz olması oyun performansını düşürmez. Para olsa alınır ama olmayınca olmuyor :)

 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı