serhatefesen
Kilopat
Kablosuz olması tercihimdir. Aklımda şimdilik Temu'dan Ajazz AJ159 Pro var. Klavyem beyaz olduğu için beyaz bir mouse arıyorum ama charger standı olan beyazlardan kalmamış. BF'den BG3'e her türlü oyunu oynuyorum, eğer fark eder diyorsanız.
Ajazz AJ159 Pro alınır bence z1 den iyi.Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Bütçe çıkar ise : Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Bütçe çıkar ise: Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Ajazz AJ159 Pro alınır bence Z1'den iyi.
Hocam başlıkta yanlışlıkla palm yazmışım ama genelde claw tutuyorum çok fark eder mi sence? Aklıma yattı çünkü, bütçeyi artırabilirim.Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Bütçe çıkar ise : Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Hocam başlıkta yanlışlıkla palm yazmışım ama genelde claw tutuyorum çok fark eder mi sence? Aklıma yattı çünkü, bütçeyi artırabilirim.
Eyvallah bir tanesin.Darmoshark çok ergonomik her tutuşa oluyor hocam arttırabiliyorsanız Darmoshark M3S Pro alın.
Hocam kafanı şişirmek istemem ama son bi soru daha sorayımDarmoshark çok ergonomik her tutuşa oluyor hocam arttırabiliyorsanız Darmoshark M3S Pro alın.
Eyvallah bir tanesin.
Hocam kafanı şişirmek istemem ama son bir soru daha sorayım.
X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Universal Donut modelinde 32 adet donut skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.wraithesports.com
Darmoshark 4K/8K Dongle
Önemli Not: Ürün kutudan çıktığı haliyle 4000Hz desteklemektedir. Darmoshark M3 Pro Max ve M3s Max ile 8000Hz'de kullanılabilmesi için firmware güncellemesi yapılması gereklidir.Mouse ve dongle ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu...wraithesports.com
Bu iki ürünü de yanında almamı tavsiye eder misin? Kablolu Mouse'tan geçiş yaptığım için alınır mı? Emin olamadım şu an.
Eyvallah bir tanesin.
Hocam kafanı şişirmek istemem ama son bir soru daha sorayım.
X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Universal Donut modelinde 32 adet donut skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.wraithesports.com
Darmoshark 4K/8K Dongle
Önemli Not: Ürün kutudan çıktığı haliyle 4000Hz desteklemektedir. Darmoshark M3 Pro Max ve M3s Max ile 8000Hz'de kullanılabilmesi için firmware güncellemesi yapılması gereklidir.Mouse ve dongle ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu...wraithesports.com
Bu iki ürünü de yanında almamı tavsiye eder misin? Kablolu Mouse'tan geçiş yaptığım için alınır mı? Emin olamadım şu an.