1500 TL palm grip mouse önerisi

Bütçe
0-1500

serhatefesen

Kilopat
Kablosuz olması tercihimdir. Aklımda şimdilik Temu'dan Ajazz AJ159 Pro var. Klavyem beyaz olduğu için beyaz bir mouse arıyorum ama charger standı olan beyazlardan kalmamış. BF'den BG3'e her türlü oyunu oynuyorum, eğer fark eder diyorsanız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe çıkar ise : Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse

Hocam başlıkta yanlışlıkla palm yazmışım ama genelde claw tutuyorum çok fark eder mi sence? Aklıma yattı çünkü, bütçeyi artırabilirim.

Darmoshark çok ergonomik her tutuşa oluyor hocam arttırabiliyorsanız Darmoshark M3S Pro alın.
Eyvallah bir tanesin.

Darmoshark çok ergonomik her tutuşa oluyor hocam arttırabiliyorsanız Darmoshark M3S Pro alın.
Hocam kafanı şişirmek istemem ama son bi soru daha sorayım

Bu iki ürünü de yanında almamı tavsiye eder misin? Kablolu mouse'tan geçiş yaptığım için almalı mıyım emin olamadım şu an.

Son düzenleme:

Eğer işlemcin iyise dongle alabilirsin. Bana gore cok onemli bir şey degil aman aman fark yaratmaz.

Ne demek hocam istediğinizi sorabilirsiniz

Dongle alınır 4K Hz olduğu için işlemci kötü olsa bile bir şey olmaz 8K olsaydı olurdu. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız alınır ama 1 k Hz de gayet iyi. Skatez olarak Obsidian almayın cam mousepadiniz yok ise. X-raypad jade dot skatez alın daha iyiler ve içinden 40 tane nokta skatez çıkıyor en hızlısı o. Her mouseyada oluyor nokta olduğu için 4 ön tarafa 4 de arka tarafa yeterli olacaktır zaten 32 tanesi de yedek de dursun 6 ayda bir değiştirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…