1500 TL PC Toplama

mhmt43

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bana 1500 TL sistem önerir misiniz? Monitör ve kasam var. PUBG oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kur yüksek malum güzel bir sistem lazım bu videodaki parçalar seni götürür ( 2.el haberin olsun)
bu sistemi topladın diyelim ekran kartını RX 580 e upgrade edebilirsininz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kur yüksek malum güzel bir sistem lazım bu videodaki parçalar seni götürür ( 2.el haberin olsun)
bu sistemi topladın diyelim ekran kartını RX 570 upgrade edebilirsininz

Ben de o sistemi güzel kaliteli bir kasayla (Thermaltake V200 600W 80+) topladım. 2200 TL'ye çok iyi bir sistem oldu. Sen de toplayabilirsin.

Ben de o sistemi güzel kaliteli bir kasayla (Thermaltake V200 600W 80+) topladım. 2200 TL'ye çok iyi bir sistem oldu. Sen de toplayabilirsin.
Sanırım Konuyu açan arkadaşa söyliyecektiniz toplaması için :D öğrenciyim yazın bir işe gireyim bende toplayacağım bu sistemden güzel kule tipi bir fan soğutma ile harika performans canavarı toplayacağım

Laptop var 1 GB ekran kartı, 4 GB RAM, işlemci i5.
Arkadaşlar Aliexpress'den getirmeyeceğim. Yurt içinden toplayacağım, yine de sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı