1500 TL PS4 İçin TV Önerisi

Katılım
27 Temmuz 2014
Mesajlar
458
Merhaba. Önceki açtığım konuda Salon için aldığımız Lg 4K tv de Ps4 oynamam halinde Upscale olmasından dolayı görüntünün bozulacağını ve 60 fps oyunları bile 30 fps oynayacağımı öğrenmem üzere odama bir tv almaya karar verdim. Odama özel olduğundan bütce düşük. 1500Tl ve Teknosa Bimeks yada Vatan dan olmalı. 40 i. olursa iyi olur. Önemli olan Ps4 düzgün oynanması. Yardım bekliyorum.

@Silinen üye
 
Elbette işinizi görür. Bence gayet de iyi bir televizyon. Yani ps4 oynamak için eksiği yok ama 3d ve smart olmadığından bazı nimetlerden yararlanamayacaksınız. Ben o yüzden yorumda öyle dedim. Yoksa televizyonun oyun oynamak için eksiği yok.
 
Panel üretiminde samsung ve lg bir numaradır. Ben o nedenle size lg önerdim. Sizin önderdiğiniz televizyon hakkında bir şey diyemem. Sizin bir mağazada ikisini de test etmeniz lazım.
 
Aslında iki model var. 500 ve 1tb olanı. Yani 500gb olanın eskisi yenisi diye bir ayrım yapamayız. Ama 1tb, 500 gb ye göre avantajları var. Daha az elektirik harcıyor ve daha sessiz.(6db daha sessiz.) Bence kesinlikle şimdi ps4 alacaklar 1tb sürümünü almalılar.
 
O 1200-1300 modellerden pek haberim yok. Bence o kadar da önemli değil. 1tb lik versiyonu kullanmadım. O yüzden bir yorum yapamayacağım. Fakat okuduğum bilgilere göre fark anlaşılabiliyormuş.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı