1500 TL PSU ve monitör tavsiyesi

Hasan Aslivar

Hectopat
Arkadaşlar, daha önce EVKUR'dan sistem alacağım diye konu açmıştım. Allah izin verirse kasada gelen PSU Frisby'ninmiş ve kötü bir marka. Daha önceki konumdan bakıp kasayı görebilirsiniz. Neyse, sistem 8 GB ya da 16 GB RAM olacak. RX 580 8 GB, AMD Ryzen 3500X ve B450 anakart. Tam bilmiyorum, konumdan bakın dediğim gibi.Kaç W PSU alayım? 650 ya da 700W PSU önerebilirsiniz ve 75 Hz monitör alacağım, 1500 TL'ye PSU ve monitör. FPS oyunları için alacağım monitörü.

1449.31 TL

PSU hakkında şüpheniz olmasın. Rahatlıkla yetecektir.

1449.31 TL

PSU hakkında şüpheniz olmasın. Rahatlıkla yetecektir.

Dostum PSU en az 650W olursa iyi olur bütceyi 190 TL daha arttırabilirim monitör iyi.

Hatta bütçeyi 190 TL arttırma imkanınız varken şöyle bir ikili yapabilirsiniz ;

Satıcı güvenilirmi
Evet, güvenilirdir. Soğutma konusunda en iyi markalardan biri olan Arctic markasını Türkiye'ye getiren firma kendisi.

Hatta bütçeyi 190 TL arttırma imkanınız varken şöyle bir ikili yapabilirsiniz;

Evet, güvenilirdir. Soğutma konusunda en iyi markalardan biri olan Arctic markasını Türkiye'ye getiren firma kendisi.

Peki 1850 TL'ye 144 Hz monitör ve sistemimi iyi bir şekilde sogutucak sistem alınır mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı