- Makaleler
- 1
Bu ürünün 0 db modunda problem var kronik olarak sanırım. PSU için bu paraları vermek de harbi üzüyo beni ama sanırım kafam rahat olsun diye RM750x V2 alıcam.
Bu ürünün 0 db modunda problem var kronik olarak sanırım. PSU için bu paraları vermek de harbi üzüyo beni ama sanırım kafam rahat olsun diye RM750x V2 alıcam.
Bu ürünün 0 dB modunda problem var kronik olarak sanırım. PSU için bu paraları vermek de harbi üzüyor beni ama sanırım kafam rahat olsun diye RM750X V2 alacağım.
V2'den kastınız 2021 mi?
Hocam inanın 2 haftadır bekliyorum bilgisayarı almak için, süre sıkıntım olmasa düşünmeden alıcam.
Ben V2'nin alakasını çözemedim. Bu üründe RMx 2018 ve RMx 2021 modelleri var çünkü. V2'yi kontrol edeceğim.Hafta içi herhangi bir gün %10 geldiğinde 1900 TL denk geliyor.CORSAIR RMx SERİSİ RM750X V2 750W 80PLUS GOLD TAM MODULER BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR RMx SERİSİ RM750X V2 750W 80PLUS GOLD TAM MODULER BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam inanın 2 haftadır bekliyorum bilgisayarı almak için, süre sıkıntım olmasa düşünmeden alıcam.
Hocam bu V2 falan değil, bildiğimiz RMx 2018CP-9020187-EU kodu var üzerinde bunu sitesine yazdığım zaman bu çıkıyor. https://www.corsair.com/eu/en/Categ...its-Advanced/RMx-Series-White/p/CP-9020187-EU
Emin misiniz hocam?Hocam bu V2 falan değil, bildiğimiz RMx 2018Alınır her türlü, orası ayrı tabi.
Ben V2'nin alakasını çözemedim. Bu üründe RMx 2018 ve RMx 2021 modelleri var çünkü. V2'yi kontrol edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.