BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.756 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #41 imgenius dedi: Sipariş verdim hem de Amazon.com.tr satıcı ve gönderici. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. @messinicocugu Bu arada kontrol ettim; evet, PWR_OK doğru ayarlanmamış. Tom's Hardware incelemesini yeni gördüm. A750GF mantıklı bir tercih değil. Son düzenleme: 24 Nisan 2022
imgenius dedi: Sipariş verdim hem de Amazon.com.tr satıcı ve gönderici. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. @messinicocugu Bu arada kontrol ettim; evet, PWR_OK doğru ayarlanmamış. Tom's Hardware incelemesini yeni gördüm. A750GF mantıklı bir tercih değil.
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.569 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Nisan 2022 #42 ROG Strix PSU 0 db modunda problemli ve MSI olanda sorunlu ise iyi ki almamışım acele edip öyleyse. BerkayZ87 dedi: @messinicocugu Bu arada kontrol ettim; evet, PWR_OK doğru ayarlanmamış. Tom's Hardware incelemesini yeni gördüm. A750GF mantıklı bir tercih değil. Genişletmek için tıkla...
ROG Strix PSU 0 db modunda problemli ve MSI olanda sorunlu ise iyi ki almamışım acele edip öyleyse. BerkayZ87 dedi: @messinicocugu Bu arada kontrol ettim; evet, PWR_OK doğru ayarlanmamış. Tom's Hardware incelemesini yeni gördüm. A750GF mantıklı bir tercih değil. Genişletmek için tıkla...