1500 TL RAM onerisi

ROMEO 63

Hectopat
XFX RX 6600 XT Gigabyte B450 m2h anakart R5 5600 işlemci RAM'im G.Skill 8 GB 2133 MHz DDR4 RAM oyunlarda çok kasıyor FPS bir uçuyor bir düşüyor bu yüzden bütçe 1500 TL RAM önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

@held06 anakart maksimum 3200 MHz destekliyor diye bir kavram yok. Üretici 3600 MHz diye belirtmiş ve üstüne çıkılabilir. Ayrı ayrı RAM alınmaz ayrıca.

Ayrı ayrıdan kastığınız nedir acaba onu anlamadım?

Bilmediğimden soruyorum. Ürün tekli satılıyor ve bundan iki tane alırsanız uyumsuzmu olur?

Normalde olmaması lazım fakat bazı üreticiler saçmalayıp 8 GB belleği Dual Rank yapabiliyor. Birisi Dual Rank birisi Single Rank gelince de sorun yaşanabiliyor.

Çok yüksek ihtimalle farklı çipler geleceği için manuel Overclock performansı iyi olmaz.

Normalde olmaması lazım fakat bazı üreticiler saçmalayıp 8 GB belleği Dual rank yapabiliyor. Birisi Dual rank birisi Single rank gelince de sorun yaşanabiliyor.

Çok yüksek ihtimalle farklı çipler geleceği için manuel overclock performansı iyi olmaz.

Ben attığımdan param olmadığı için tekli tekli aradan 2 ay bir süre geçince almıştım OC falan yapmıyorum düz kullanımda sıkıntı çıkarmıyor yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı