1500 TL RAM ve M.2 SSD önerisi

okan21600

Hectopat
Daha fazla  
i3 10105F işlemci ASUS B560M-P-sı anakarta uygun RAM 2x8 3200MHz'lik ve M.2 SSD 500GB falan RAM için bütçe maksimum 1000TL SSD içinde 500 civarı F/P RAM ve M.2 SSD önerilerinizi bekliyorum.

Hocam PNY olan SSD'nin özellikleri kingstona göre daha iyi sanırsam o kafama yattı ama RAM için aynı şeyi söyleyemem CL değeri 20 olarak gözüküyor bu biraz yüksek değil mi?

Hocam PNY olan SSD'nin özellikleri kingstona göre daha iyi sanırsam o kafama yattı ama RAM için aynı şeyi söyleyemem CL değeri 20 olarak gözüküyor bu biraz yüksek değil mi?

Yüksek ama 3200MHz CL 15 ya da 16 olarak kullanabilirsiniz. Sonuçta Intel işlemcilerde RAM frekansı çok fazla performansa etki etmiyor.

Yüksek ama 3200MHz CL 15 ya da 16 olarak kullanabilirsiniz. Sonuçta Intel işlemcilerde RAM frekansı çok fazla performansa etki etmiyor.
orası öyle tabide ram kısmında kingston en iyilerden biri sanırım şuanda kullandığım ramler kingston hyperX fury ddr3 2x4 sistemi güncelliyorum anakart, işlemci, ram ve ssd yi değiştireceğim kingstonun performansını ve kalitesini biliyorum az çok tekrar bu modellerin ddr4 3200 cl16 versiyonlarına yönelsem daha iyi olmazmı sizcede ?

Orası öyle tabide RAM kısmında Kingston en iyilerden biri sanırım şu anda kullandığım RAM'ler Kingston HyperX Fury DDR3 2x4 sistemi güncelliyorum anakart, işlemci, RAM ve SSD'yi değiştireceğim Kingston'un performansını ve kalitesini biliyorum az çok tekrar bu modellerin DDR4 3200 CL16 versiyonlarına yönelsem daha iyi olmaz mı sizce de?
Marka bazında karşılaştırmayın. Kingston dışında da bir çok iyi marka var.

Bunu da öneririm:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı