Newegg.com PSU - RAM - M.2 SSD Önerisi

UmkuT

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı | Muhasebe | Lojistik
Arkadaşlar genel olarak baktığımda newegg.com adresindeki ürünler bayağı uygun oluyor. Ben birkaç parça almak istiyorum bunlar PSU, RAM ve M.2 SSD. Bütçem. 1800 ancak en fazla 2.000 TL çıkarabilirim.

Sistemim
CPU: AMD Ryzen 1600X
RAM: Crucial Ballistix Elite 8 GB 2666 MHz DDR4
GPU: ASUS GTX 1060 6 GB
PSU: Corsair 450W
Mothetboard: Gigabyte Aorus AX 370 Gaming K5
HDDLER: 1 tane SSD 2 tane HDD

Oyunlarda bu ekran kartıyla iyi performans almadığımı düşünüyorum. Büyük ihtimalle PSU biraz eski olduğundan (Yaklaşık 3 sene) tam performans veremiyor ve GPU'yu besleyemiyor. EVGA'nın PSU'ları bayağı övülüyor ve fiyat olarak baktığınızda Türkiye'dekilerle aynı fiyat ve daha iyi özelliklere sahip. RAM fiyatları Türkiye ile hemen hemen aynı. Bunları büyük ihtimalle Kara Cumayı bekleyip alacağım. Eğer %30 lu indirimli fiyat desek yani 1300 falan oluyor ayriyetten eksik gördüğünüz bir yer varsa 1800 TL'ye geçmeyecek şekilde donanım önerebilirsiniz. Bu arada Türkiye fiyatları hemen hemen aynı ürünlerin Türkiye linkini de paylaşabilirsiniz.

Ayriyetten benim aklımda şey sorusu var. Ben misal kasaya RGB li fan alırsam bunların versiyonları oluyormuş kontrol etmek için. Sanırsam Gigabyte anakartlar RGB Fusion diye bir şey kullanıyormuş bunda fanın desteklemesi lazım mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar genel olarak baktığımda newegg.com adresindeki ürünler bayağı uygun oluyor. Ben birkaç parça almak istiyorum bunlar PSU, RAM ve M.2 SSD. Bütçem. 1800 ancak en fazla 2.000 TL çıkarabilirim.

Sistemim
CPU: AMD Ryzen 1600X
RAM: Crucial Ballistix Elite 8 GB 2666 MHz DDR4
GPU: ASUS GTX 1060 6 GB
PSU: Corsair 450W
Mothetboard: Gigabyte Aorus AX 370 Gaming K5
HDDLER: 1 tane SSD 2 tane HDD

Oyunlarda bu ekran kartıyla iyi performans almadığımı düşünüyorum. Büyük ihtimalle PSU biraz eski olduğundan (Yaklaşık 3 sene) tam performans veremiyor ve GPU'yu besleyemiyor. EVGA'nın PSU'ları bayağı övülüyor ve fiyat olarak baktığınızda Türkiye'dekilerle aynı fiyat ve daha iyi özelliklere sahip. RAM fiyatları Türkiye ile hemen hemen aynı. Bunları büyük ihtimalle Kara Cumayı bekleyip alacağım. Eğer %30 lu indirimli fiyat desek yani 1300 falan oluyor ayriyetten eksik gördüğünüz bir yer varsa 1800 TL'ye geçmeyecek şekilde donanım önerebilirsiniz. Bu arada Türkiye fiyatları hemen hemen aynı ürünlerin Türkiye linkini de paylaşabilirsiniz.

Ayriyetten benim aklımda şey sorusu var. Ben misal kasaya RGB li fan alırsam bunların versiyonları oluyormuş kontrol etmek için. Sanırsam Gigabyte anakartlar RGB Fusion diye bir şey kullanıyormuş bunda fanın desteklemesi lazım mı?

Teşekkürler.
Fiyatlar vergi ve kargo dahil mi ?

Son düzenleme:
Kasayı ülke içinden almanı tavsiye ederim. Newegg'den aldığın zaman boyutlar büyük olduğundan kargo ücreti çok fazla çıkıyor.

Tamamdır hocam değiştirdim yorumumda. Anakart olayı moralimi bozdu biraz. Sanırsam 2993 Mhz yukarısını desteklemiyor.
..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı