1500 TL red switch klavye önerisi

Bütçe
1500
Bütçeyi 2000'e kadar çıkarabilirim sorun yok o bütçeyede önerebilirsiniz.
Kablosuz klavye zorunlu değil sadece bütçeye değecek bir klavye düşünüyorum red switch istememin sebebi sesi maviye nazaran daha narin olması olmasa da olur tüm önerilere açığım.
Rk R65 veya Rk R75 alabilirsiniz o halde istediğiniz switchi seçin. Ben olsam Rk R75 alırdım F tuşları olması daha rahat oluyor benim için.

Bide istediğiniz switchi seçin derken anlıyamadım klavyenin öyle bi avantajımı var
Rk R75'de 1 modelde brown diğer 2'sinde silver switch var ondan öyle söyledim. R65'de RK'nin Chartreuse switch dediği linear bir switch red benzeri diyebilirim.

Royal Kludge klavyeler indirimdeyken kablosuz gerekli değilse Rk R65 veya R75 alabilirsiniz.

Bomboş klavyeye 4.5K vereceğime 100 TL daha ekler Wraith W75 alırım en azından manyetik switch.

Bütçe 4.6K'ya çıkarsa Wraith W75 alabilirsiniz. Bütçe çıkmazsa ve kablosuz şart değilse ilk yazdığım RK klavyeler işinizi görür. Kablosuz şartsa Wraith'den beğendiğiniz kablosuz klavyeyi, Connectgame'den Ek871 veya Amazon'dan Ak820 Pro alabilirsiniz.

Bu bütçede ikisi de çöp. İkisi de 3 pin hot-swap ve switchleri kötü 1000-1200 TL asla etmez.
Hocam arkadaş 1.5k bütçem var demiş farkındaysanız. siz adama 4.5klık klavye öneriyorsunuz

Hocam arkadaş 1.5k bütçem var demiş farkındaysanız. siz adama 4.5klık klavye öneriyorsunuz
Bütçem 1.5K ama bütçemi çok daha arttırabilirim demiş. 4.5K'lık klavye önermem normal. Farkında mısınız bilmiyorum 1.5K'dan başlayıp 4.5K'ya kadar klavye önerdim çok daha fazla bütçeyi arttırabilirim dediği için ve siz sadece 4.5K olana takılmışsınız keşke düzgün okuyup eleştirseniz.

@Necmettin Eren buyrun dediklerimde neyi beğenmediğiniz? Daha mantıklı önerileniz varsa bekliyorum :).

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı