Ne saçmalıyorsun? İşlemci gayet yeterli.i5 8400 veya anakart destekliyorsa 9400F alabilirsiniz. İşlemciniz yetersiz gelmekte. Darboğaz yapıyor.
Ne saçmalıyorsun? İşlemci gayet yeterli.i5 8400 veya anakart destekliyorsa 9400F alabilirsiniz. İşlemciniz yetersiz gelmekte. Darboğaz yapıyor.
Amacın oyun ise Intel'in yeni çıkacak işlemcilerini bekle. Eğer iş için ise AMD'ci arkadaşlar gelir zaten şimdi onlar öneride bulunsunlar.. i5 10400F fena olacak. Geçmiş nesilin üst düzey işlemcilerinin performanslarına yakın performans verecekmiş. i5 10600K'yı düşünemiyorum bile öyle söyleyeyim.
Ben i3 9100f ile RX 590 kullanmaktayım çok hafif olsa da bazı oyunlarda darboğaz oluyor.Ne saçmalıyorsun? İşlemci gayet yeterli.
Keşke 14nm'de kalsaydınız da şu performansları vermeseydiniz diyeyim bende o zaman. Başka bir bakış açısıyla 14nm nm ile AMD bu performansı veriyorken Intel neler yapacak bakalım. Bende merak ediyorum.Hocam 2020 yılındayız 14 nm Intel çok hoş durmuyor biz 7 nm meyvesini yiyoruz siz 14 nm.
Asıl siz ne saçmalıyorsunuz?Ne saçmalıyorsun? İşlemci gayet yeterli.
Elindeki ürünleri güzel fiyata satabilirsin dostum. Güncelken sat ikisini de hem talep olur. Gelen parayla yeni seriye geçersin.Hocam.
Hocam B360M bu işlemciyi destekler mi eğer desteklerse ve sizin dediğiniz gibiyse i5 10. nesili alırım.
Asıl siz ne saçmalıyorsunuz?
Bu videoda 3:59 dakikada sağ panelde RX 590'lı sistemde i3 8100 full kapasitede kullanılıyor?
Buna bağlı olarak FPS düşüşü veya ekran kartında kullanım düşüklüğü yok. Darboğazın tanımını öğrenip başkalarına ders verin.
Intel işlemcilerin çoğunda olan bir şey.Evet. i3 8100 Kendisinden kaynaklanan bir sorun. İşlemci hep %70 veya %80'de çalışıyor ama ekran kartı da ful performanta çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.