1500 TL sistem önerisi

Montana01

Kilopat
Daha fazla  
Iyi forumlar herkese. Elimde Curial Balistic Tactical 16 GB(2*8) DDR3 CL8 RAM, Toshıba OCZ 240 GB SSD ve Hyper Evo 212 Cooler var. Monitör ve kasa dahil sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Aslında en başta G3258 ve GTX 750TI'lı bir sistem niyetine girmiştim ama çok hakim değilim konuya. Bilenlere danışmak istedim. Bu arada sistem genel olarak film ve oyun için kullanılacak. Oynayacağım oyunlar genelde 1 ya da 2 çekirdek kullanan oyunlar bu yüzden G3258 düşünmüştüm O.C ile güzel olabilir diye. Farklı önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
......jpg

Şöyle bir tavsiyede buluyorum hocam. Madem elinizde 16GB RAM ve 240GB SSD var geri kalanı böyle toplayın. Uzun bir süre kafanız rahat online oyun oynarsınız. Günümüz oyunları için de ayarları kısıp 1080P olarak devam edersiniz.

Hocam uzun bir zaman kullanmak istiyorum. Fakat butcem yuksek degil bu yuzden elimdeki DDR3 16GB RAM leri kullanmak istiyorum. Hal boyle olunca DDR3 anakart kullanmak zorunda kaliyorum. Bu sebepten dolayi ileriye yonelik bir sistem olmuyor ileride yukseltmek zor oluyor. i3 4160 yerine biraz daha butceyi yukseltip i3 6100 alsam ona uygun DDR3 anakart bulabilir miyiz ? birde guc kaynagi yeterli olur mu ? @alipasa.mentese @M. Samet

Hocam sizi çok iyi anlıyorum, elinizde parça var ileriye yönelik bir sistem istiyorsunuz fakat ileride sistemi upgrade edeceğiniz zaman, 2-3 parça birden değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Maliyet açısından; şuanda imkanınız varsa anakarta biraz daha fazla para vermeniz daha mantıklı olacaktır.

@NumberoNeo Hocam tam anlayamadim. Imkanim varsa elimdeki parcalari kullanmayayim mi ? Yoksa FireStorm arkadasin dedigi anakarti mi alayim ? birde DDR3 1151 soket su anakarti gordum internette bir bakar misiniz anlamiyorum. Nasildir , bir uyumsuzluk var midir ? Gigabyte H110M-S2V Intel 1600MHz 2xDDR3 LGA1151 Anakart

Aslinda ileriye donuk derken beni uzun sure idare etsin yeter. Bana yetmedigi yerde birden fazla parca degistirmegi goze aliyorum zaten :)

Elindeki malzemeleri rahatlıkla elinden çıkarabileceğini düşünüyorum. En azından ram ve ssd satıp bütçenize ekleyerek DDR4 bir sistem toplayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı