1500 TL sistem önerisi

Alialiali666

Hectopat
Daha fazla  
1500 TL'ye yüksek performanslı oyun PC'si toplatacağım. 1080p monitör var. Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıyetten kingston 8 GB RAM mı diğer markalar mı? Kingston almayi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye sanıldığı kadar yüksek performanslı bir sistem toplayamazsın.
Elinde mevcut bir pc kasası var mı ? Varsa kasanın içindeki bütün parçaların detaylı bilgisini yaz.
Kasanın kendisinden ve içindeki bazı parçalardan yararlanarak yeni bir sistem oluşturmak daha hesaplı olacaktır.

1500 TL görünce aklıma direk AMD A10 7870K geldi. Ama malesef dolar yükseldiği için 300-400 gibi bir fark bindi üstüne. 2016 Kasım ayında toplamıştım o sistemi ve gayet memnunum. Bütçene katabilirsen kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu fiyata yüksek performans bekliyorsan apu sistem toplamaya yönelmelisin. AMD A10 gibi. Arkadaşımızın dediği gibi eğer mevcut parçalarını yazarsan yardımcı olucağız.

Bütçenizi biraz daha artırıp söyle bir sistem toplamak en iyi seçim olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bütçenizi biraz daha artırıp söyle bir sistem toplamak en iyi seçim olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef bütçemi arttırma şansım yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı