1500 TL Sistem Tavsiyesi

Böyle bir sistem topladım:
Eki Görüntüle 274014

Bütçeyi biraz aştı fakat değeceğini düşünüyorum.

Toplam 1650₺ ediyor. Ekran kartı hariç tüm parçalar sıfır.

Ekran kartı ise yeni ve garantili. İlanları bularak açıklamalarına bakabilirsiniz.

Sistemin komple sıfır olmasını isterseniz bu kartı alabilirsiniz:

MSİ RX 460 2 GB DDR5 EKRAN KARTI KUTULU GARANTİLİ - MSI Ekran Kartı

Sistemin fiyatı 50₺ ucuzlamak ile beraber komple sıfır bir sistem almış olacaksınız.

RX 460 ile GTX 1050 arasında pek fark olduğu söylenemez.

Kardeşim teşekkür ederim de bunların hiç biri kredi kartı kabul etmiyor, havale de öyle ve ram satılmış galiba gözükmüyor ilan.

Bunu taksitli almayı düşünüyorum. Değer mi?

Hocam önce havale yaparsanız kargo ile gönderiyorlar diye biliyorum.

Satıcılar ile konuşmanız lazım.

Bu arada bütçe 2800₺'ye kadar çıkabiliyorsa söyleyin de o sistemden daha iyisini toplayayım.

Hocam önce havale yaparsanız kargo ile gönderiyorlar diye biliyorum.

Satıcılar ile konuşmanız lazım.

Bu arada bütçe 2800₺'ye kadar çıkabiliyorsa söyleyin de o sistemden daha iyisini toplayayım.
Konuştum ama önce havaleye güvenmiyorum ve kredi kartına taksitli olursa evet çıkarım o bütçeye.

Hatta max 3 bin diyelim. Bir de pugb eklendi oyunlar arasına :D

Dostum söylemeyi unuttuğum bir şey var, monitör dahil olacak. :kararsız: Taktisle alacağım gibi taksit taksit söylüyorum :D

Monitör dahil maksimum 3000₺ bütçeniz var ve taksit zorunlu, doğru mu?

Öyleyse size bu sistemi öneriyorum:
Screenshot_2018-01-02-20-48-07-1.png

Bu sitede fiyatlar dolara bağlı olarak sürekli değişiyor. Arada fiyatlara bakarak bi' 50₺ filan daha ucuza almanız mümkün.

Montaj hizmetini dahil ettim. Kendiniz toplamak istiyorsanız dahil etmenize gerek yok.

Bu monitörün GW2270 ve GW2270H olmak üzere iki modeli var.

Tek farkları ise GW2270H'de HDMI girişi varken diğerinde yok.

Eğer HDMI girişinin size lazım olacağını düşünüyorsanız GW2270H modelini alabilirsiniz.

Stokta kalmadığından ben onu ekleyemedim. Birkaç gün içerisinde gelecektir diye tahmin ediyorum.

Gelmez ise İtopya isimli mağazadan da alabilirsiniz (y)

Öyleyse size bu sistemi öneriyorum:
Eki Görüntüle 274345

Bu sitede fiyatlar dolara bağlı olarak sürekli değişiyor. Arada fiyatlara bakarak bi' 50₺ filan daha ucuza almanız mümkün.

Montaj hizmetini dahil ettim. Kendiniz toplamak istiyorsanız dahil etmenize gerek yok.

Bu monitörün GW2270 ve GW2270H olmak üzere iki modeli var.

Tek farkları ise GW2270H'de HDMI girişi varken diğerinde yok.

Eğer HDMI girişinin size lazım olacağını düşünüyorsanız GW2270H modelini alabilirsiniz.

Stokta kalmadığından ben onu ekleyemedim. Birkaç gün içerisinde gelecektir diye tahmin ediyorum.

Gelmez ise İtopya isimli mağazadan da alabilirsiniz (y)
Kardeşim çok teşekkür ederim 4-5 gündür uğraşıyorsun. Son olarak sorum var, Pubg açar değil mi? Darboğaz, ısınma veya drop gibi sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı