optokublator
Kilopat
Daha fazla
Hocam biliyorum başınızı agrıttım fakat x4 950 işlemci bana biraz iç açıcı gelmedi 2mb önbellegi falan göz önüne alındığında. Onun yerine X4 860K aradım fakat hiçbir yerde bulamadım malesef.
Birde bu sistem hakkında yorum yapmanızı rica edecegim
Eki Görüntüle 278572
@Silinen üye hocam sizden de bir yorum bekliyorum.
Önbelleğe göre işlemci tercih etmeyin. X4 950, X4 860K'dan daha güçlü bir işlemcidir. Buna ek olarak X4 860K eski mimari ve DDR3 RAM kullanan bir işlemcidir. Ayrıca 7. nesil önermiyoruz. Artık 8. nesilin yanında eski ve güncel olmayan bir soket.Hocam biliyorum başınızı agrıttım fakat x4 950 işlemci bana biraz iç açıcı gelmedi 2mb önbellegi falan göz önüne alındığında. Onun yerine X4 860K aradım fakat hiçbir yerde bulamadım malesef.
Eki Görüntüle 278572
7. Nesil Intel ölü yatırımdır. Alınacaksa ya 8. Nesil ya da Ryzen alınmalıdır. X4 950 1050 TI'a kadar darboğaz yapmaz, tavsiyem X4 950. Çünkü 2020'ye kadar aynı anakartla upgrade yapabilirsiniz. En az 4 Ryzen nesli kadar yani. Aynı zamanda fiyatı da uygun ve OC için uyumlu. O yüzden bu bütçede X4 950 der, tek geçerim. Bu arada Ryzen APU'lar da ortaya çıktı, 1-2 ay beklerseniz onlarla da sistemi yapabilirsiniz, onlar da AM4 soket olacak.Hocam biliyorum başınızı agrıttım fakat x4 950 işlemci bana biraz iç açıcı gelmedi 2mb önbellegi falan göz önüne alındığında. Onun yerine X4 860K aradım fakat hiçbir yerde bulamadım malesef.
Eki Görüntüle 278572
Önbelleğe göre işlemci tercih etmeyin. X4 950, X4 860K'dan daha güçlü bir işlemcidir. Buna ek olarak X4 860K eski mimari ve DDR3 RAM kullanan bir işlemcidir. Ayrıca 7. nesil önermiyoruz. Artık 8. nesilin yanında eski ve güncel olmayan bir soket.
X4 950+GT 1030 ikilisini öneririm. Daha sonra daha güncel olan Ryzen serisine yükseltme imkanınız var.
Yanlış anlaşılmasın sadece haberiniz olsun diye söylüyorum. X4 950 1050 Tİ ile çok da güzel darboğaz yapıyor. GTA 5'de 1080P Ultra 4xMSAA ile bile yer yer %30'a kadar darboğaz olabiliyor.7. Nesil Intel ölü yatırımdır. Alınacaksa ya 8. Nesil ya da Ryzen alınmalıdır. X4 950 1050 TI'a kadar darboğaz yapmaz, tavsiyem X4 950. Çünkü 2020'ye kadar aynı anakartla upgrade yapabilirsiniz. En az 4 Ryzen nesli kadar yani. Aynı zamanda fiyatı da uygun ve OC için uyumlu. O yüzden bu bütçede X4 950 der, tek geçerim. Bu arada Ryzen APU'lar da ortaya çıktı, 1-2 ay beklerseniz onlarla da sistemi yapabilirsiniz, onlar da AM4 soket olacak.
Yanlış anlaşılmasın sadece haberiniz olsun diye söylüyorum. X4 950 1050 Tİ ile çok da güzel darboğaz yapıyor. GTA 5'de 1080P Ultra 4xMSAA ile bile yer yer %30'a kadar darboğaz olabiliyor.
Hocam biliyorum başınızı agrıttım fakat x4 950 işlemci bana biraz iç açıcı gelmedi 2mb önbellegi falan göz önüne alındığında. Onun yerine X4 860K aradım fakat hiçbir yerde bulamadım malesef.
Eki Görüntüle 278572
Sistemi ben bizzat kullandım öyle bir durumla karşılaşmadım. Gerçi bende 4.4 GHZ OC yapılıydı. Belki ondandır.Yanlış anlaşılmasın sadece haberiniz olsun diye söylüyorum. X4 950 1050 Tİ ile çok da güzel darboğaz yapıyor. GTA 5'de 1080P Ultra 4xMSAA ile bile yer yer %30'a kadar darboğaz olabiliyor.