O optokublator Kilopat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2018 #31 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Sistemi ben bizzat kullandım öyle bir durumla karşılaşmadım. Gerçi bende 4.4 GHZ OC yapılıydı. Belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi OC dolayısıyla darboğaz sorunu kalkmış olabilir. Voltaj değerini söylerseniz ben de denemek isterim
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Sistemi ben bizzat kullandım öyle bir durumla karşılaşmadım. Gerçi bende 4.4 GHZ OC yapılıydı. Belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi OC dolayısıyla darboğaz sorunu kalkmış olabilir. Voltaj değerini söylerseniz ben de denemek isterim
C cengiz0660 Hectopat Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2018 #32 Bende kendi fikrimi söyliyim 2. El garantili ürünler almani oneririm hem uyguna gelir hem de sorun yasamazsin sahibinden let go gibi
Bende kendi fikrimi söyliyim 2. El garantili ürünler almani oneririm hem uyguna gelir hem de sorun yasamazsin sahibinden let go gibi
Oxeld Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2018 #33 Mümkünse temiz 2.el sistem almanı tavsiye ederim. Daha performanslı olur.