7Lquid
Hectopat
Daha fazla
Merhaba forum sakinleri, 15 tatilde Pc toplamak gibi bir isteğim var ama dolar baya yükseldi eskiden 980 tl'ye topladığım Pc'yi şimdi 1.300 TL'ye topluyorum ve bütçemde o kadar geniş değil.
Dolar ne zaman düşer? 15 tatil olmasa bile bu yaz kesin almam gerekiyor dolar ne zaman düşer bir bilgisi olan lütfen paylaşsın.
Şimdi gelelim sisteme
SSD'si yerinde.
Ekran kartı sağlam yani Gta V'i düşük veya orta ayarlarda açabilen.
İşlemci çok önemli malum Minecraft fanıyım
vanilla 120 fps görmek istiyorum
İstediğim özellikler bunlar, anakartı, ram'i falan siz ayarlayın bana bir Pc önerin.
Bütçem 1500 TL. Biliyorum dolar zaten yükseldi aranızda manyak mısın kardeşim bu fiyata bu sistemi nasıl toplamayı düşünüyorsun diyenler olacak ben size dolar düştüğü zaman böyle bir sistem toplayacağım diyorum yani yorumlarda fazla tepki göstermeyin lütfen.
İyi günler, iyi forumlar
Dolar ne zaman düşer? 15 tatil olmasa bile bu yaz kesin almam gerekiyor dolar ne zaman düşer bir bilgisi olan lütfen paylaşsın.
Şimdi gelelim sisteme
SSD'si yerinde.
Ekran kartı sağlam yani Gta V'i düşük veya orta ayarlarda açabilen.
İşlemci çok önemli malum Minecraft fanıyım
İstediğim özellikler bunlar, anakartı, ram'i falan siz ayarlayın bana bir Pc önerin.
Bütçem 1500 TL. Biliyorum dolar zaten yükseldi aranızda manyak mısın kardeşim bu fiyata bu sistemi nasıl toplamayı düşünüyorsun diyenler olacak ben size dolar düştüğü zaman böyle bir sistem toplayacağım diyorum yani yorumlarda fazla tepki göstermeyin lütfen.
İyi günler, iyi forumlar
Son düzenleyen: Moderatör: