1500 TL sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

7Lquid

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba forum sakinleri, 15 tatilde Pc toplamak gibi bir isteğim var ama dolar baya yükseldi eskiden 980 tl'ye topladığım Pc'yi şimdi 1.300 TL'ye topluyorum ve bütçemde o kadar geniş değil.
Dolar ne zaman düşer? 15 tatil olmasa bile bu yaz kesin almam gerekiyor dolar ne zaman düşer bir bilgisi olan lütfen paylaşsın.

Şimdi gelelim sisteme
SSD'si yerinde.
Ekran kartı sağlam yani Gta V'i düşük veya orta ayarlarda açabilen.
İşlemci çok önemli malum Minecraft fanıyım :) vanilla 120 fps görmek istiyorum

İstediğim özellikler bunlar, anakartı, ram'i falan siz ayarlayın bana bir Pc önerin.
Bütçem 1500 TL. Biliyorum dolar zaten yükseldi aranızda manyak mısın kardeşim bu fiyata bu sistemi nasıl toplamayı düşünüyorsun diyenler olacak ben size dolar düştüğü zaman böyle bir sistem toplayacağım diyorum yani yorumlarda fazla tepki göstermeyin lütfen.

İyi günler, iyi forumlar (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle toplıcam değil toplayacağım. 20 mesaj atmışsın hala öğrenememişsin. Kusura bakma ama bu yanlışlar bloğumda yazdığım gibi beni delirtiyor.

120 FPS kırılmalara neden olur. 60 HZ monitörün varsa 60 FPS'ye kilitlemelisin. Dolar bayağı bir süre daha düşmez. En fazla 10-20 kuruş oynar.

7.sınıftan beri dil ve anlatım dersinden 2 alıyorum oda hocaya yalvara yalvara sözelim çok kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı