1500 TL sistem toplama

Monitör hariç 1500 TL sistem toplar mısınız?
Şu olabilir:
upload_2016-5-19_23-44-28.png

İntel pentium işlemci beni ne kadar süre götürebilir. Oynadığım oyun lol,knight,cs 1.6 bunlar sistem isteyen oyunlar değil ama diyelim bi gta 5 açabilir mi

Monitör hariç 1500 TL sistem toplar mısınız?
Teşekkür ederim değerli yorumun için ama alttaki arkadaşın sistemi biraz daha hoşuma gitti.Ben sistemden anlayan biri değilim ama amd ile intel arasında kaldığımda intel biraz daha ağır basiyor

Bu sistemden ekran kartını çıkartıp yerine uygun bi monitör koysak daha sonra alsam ekran kartını o zaman nasıl bi sistem toplanabilir. SUNNY 19'' 48 CM HD READY LED EKRAN , HDMI,USB,12 VOLT
Fiyat ve görüntü olarak bu monitör hoşuma gitti bunu alırsam 1300lira gibi bi paraya ekran kartı sonradan eklenecek bi sistem alabilirim.

Son düzenleme:
Benim önerdiğim sistem en iyisi R7 360 ve Toshiba HDD ne?
Toshiba küçümsenecek bi marka değil Recep abide 1500tl apuda Toshiba kullandı.R7 360 piyasadaki son oyunları orta ayarda 1080p ile oynatır.

Bu sistemden ekran kartını çıkartıp yerine uygun bi monitör koysak daha sonra alsam ekran kartını o zaman nasıl bi sistem toplanabilir. SUNNY 19'' 48 CM HD READY LED EKRAN , HDMI,USB,12 VOLT
Fiyat ve görüntü olarak bu monitör hoşuma gitti bunu alırsam 1300lira gibi bi paraya ekran kartı sonradan eklenecek bi sistem alabilirim.
Tabiki hocam daha iyi olur daha sonra bütçeye göte gtx 950 veya r7 370 ekleyebilirsiniz.İçindeki grafik kartı CS:GO LoL gibi oyunlarda yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı