1500 TL sistem toplama

Serhat09

Hectopat
Daha fazla  
1500 TL civarı bilgisayar toplamak istiyorum. Bu bilgisayarda genellikle oyun oynayacağım o yüzden hangisi daha fazla performans verir ve neden? Bunun yanında sizlere birkaç sorum olacak.

Soru 1: İşlemciden kısıp ekran kartına mı vermeli?
Ya da tam tersi ekran kartından kısıp işlemciye mi verilmeli? Kıstığım şeyi ilerde iyisiyle geliştireceğim.

Soru 2: A10'un diğerlerinden eksiği ya da fazlası var mı? Çünkü bir hayli cebe uygun bir fiyatı var.

Bunun yanında sizin başka sistem önerileriniz var mıdır? Varsa Vatan'dan olursa iyi olur. Cevaplarınızı bekliyorum.

IMG_20170816_192908.jpg IMG_20170816_192858.jpg IMG_20170816_192846.jpg

Dostum belirttiğin bütçe oyun için az kalıyor özellikle Vatan'dan toplandığında baya hemde. Soru-1) Oyun için ekran kartın ne kadar yüksekse o kadar iyidir.
Sistemlerinde ise karşılaştırma yapabilecek bilgiye, tecrübeye sahip değilim fakat Intel G4560 bulunabilirse ve onunla bir sistem dizilirse, iyi sonuçlar alınabilir.

Bence bütçeni arttırmalısın. Stokları bunu sıralar çok iyi değil. Bu yüzden beklemenizi öneririm.
Bu arada işlemciden kısıp ekran kartına yüklenilmeli. Aşırıya kaçmadan kaçarsanız darboğaz olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı