1500 TL sistem toplama

Kasa ve Monitörüm var 8 GB RAM yeterli olur sadece LOL oynuyorum ona göre uygun olan hangisi olur?

2. elden RX 460-1050'li sistem toplanabilir aslında.

Hocam biz aynı fiyata daha yüksek performans ve güncellik peşindeyiz. Kesinlikle bu bütçeyle ekran kartı alınmamalı. İşlemci, RAM, Anakart ve Kasadan ne kadar kısarsan kısıp alacağın ekran kartıyla alacağın FPS Vega 8 iGPU’sunda aldığın FPS ile aynı olmaz. Ayrıca Dual Channel 3000MHz RAM’ler ile çok iyi değerler alırsınız size söyleyeyim. Bence APU sistem 1700’e toplanır. Bütçenizi genişletmenizi tavsiye ederim.
Kasa ve Monitörüm var 8 GB RAM yeterli olur sadece LOL oynuyorum ona göre uygun olan hangisi olur?
Kasada Güç Kaynağınız bulunuyor mu?

Kasanız bulunmaktaysa söylediğim sisteme kasa yerine önceki yorumdaki PSU'yu almanız yeterli olacaktır. 8GB ram den ziyade dual channel çalışması önemli o yüzden 2 Adet RAM önermiştim şimdilik bir tane RAM alırsanız en azından anakartı B450 olandan alın. Sonradan bi tane daha eklersiniz. APU sistemde dual channel önemini youtubeda bi kaç araştırmayla görebilirsiniz %30 gibi büyük farklar yaratıyor.

2. elden RX 460-1050'li sistem toplanabilir aslında.
Aslında bana da mantıklı geldi Ryzen 3 1200’lü bir sistem toplanabilir. Arkadaş bütçeyi arttırabilirse, Depolama Birimine ve Ekran Kartına 700TL gibi bir rakam kalır.

Aslında bana da mantıklı geldi Ryzen 3 1200’lü bir sistem toplanabilir. Arkadaş bütçeyi arttırabilirse, Depolama Birimine ve Ekran Kartına 700TL gibi bir rakam kalır.
Bütçeyi arttırabilirse 2100-2200₺ civarına Rx 570'li sistem toplanabilir.

Buna vereceğin parayla sıfır R3 1200 sistem toplarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…