1500 TL sistem

toomanynights

Kilopat
Makaleler
5
Merhaba. 1500 tl lik bilgisayar aynısı dizmeyi düşünüyorum fakat aklımda bazı sorular var.
1- Amd A10-7870k, 8gb Ram, 120gb Ssd+1tb Hdd 500w Oyuncu Bilgisayar 957 - n11.com Bu bilgisayar ile kurulan bilgisayar aynımı?
2- Aynı ise bu bilgisayarda windows 10 yüklümü? Anlayamadım çünkü.
3- Msı gtx 750 ti takarsam ileride herhangi bir sıkıntı olur mu?
4- Şu an 8 gb 1600 mhz , Amd r7 m260 2 gb ekran kartı , i5 5200u işlemci bir laptopum var. Bu laptoptan performans olarak ne kadar yukarıda ve aşağıda olacak?
5- Bu bilgisayara uygun bir ekran önerisi. (1080p)
6- İntel HD ekran kartına yapılan RAM dan ayrılan kısmı arttırma olayını bu APU yada yapabiliyormuyuz? Yapılıyorsa ne kadar performans artar?
7- 1 Tb harddisk yerine şu an elimde olan 1 Tb usb 3.0 harddiski takabilir miyim.? Takabilirsem bu harddisk üzerinden oyun oynayabilir miyim?
8- Windows 7 Pro alıp windows 10 a az maliyetli olarak geçebilir miyim ?
9- Şu anda winodws 10 yüklü olan laptopumun aktivasyon anahtarını yeni toplayacagım bilgisayarda kullanabilir miyim ?
Hatalı yazdıysam affola.

Son düzenleme:
N11'de gördüğün bilgisayarı almana gerek yok, da değil. Freedos diyor yani Windows 10 kurulu değil. GTX 750 Ti takarsın ama hemen ekran kartı takacaksan APU almana gerek yok. Diğer sorularının cevaplarını kesinaynısı olarak bilmiyorum o yüzden daha bilgili biri sana yardımcı olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı