1500 TL Sıvı Soğutma Önerisi

Makaleler
51
Merhabalar.

240/280/360mm bir sıvı soğutma arıyorum. En çok önem verdiğim şey sessiz olması, fanları da RGB olursa tadından yenmez. Bütçem 1500TL, aşmazsa güzel olur ama gerekirse biraz aşabilirim. Ve rica ediyorum PF240/PF360, Raijintek Eos 360 önermeyin. Bu sıvı soğutmaların pompasını beğenmiyorum. Garanti konusunda da sıkıntı çıkartmayacak bir marka olmasını isterim. Şimdiden teşekkürler.

Aklımdaki modeller;

@246941

Son düzenleme:
Visa kredi kartın varsa gg üzerinden kaydet sonra aldığında 1479 TL. (Kazananlar Kulubündeysen)
Bu fiyatta 280 mm en iyi ürünlerden, ayrıca garanti demişsin. Corsair RMA hizmetinde bir numaradır, bütün bileşenlerimi özellikle Corsair alıyorum, garanti hizmeti için Türkiye ile görüşmeden Corsair RMA'ya ticket atıyorsun Hollanda'dan direk değişim yapıyorlar herhangi bir sorunda. Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB 280mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Visa kredi kartın varsa gg üzerinden kaydet sonra aldığında 1479 TL. (Kazananlar Kulubündeysen)
Bu fiyatta 280 mm en iyi ürünlerden, ayrıca garanti demişsin. Corsair RMA hizmetinde bir numaradır, bütün bileşenlerimi özellikle Corsair alıyorum, garanti hizmeti için Türkiye ile görüşmeden Corsair RMA'ya ticket atıyorsun Hollanda'dan direk değişim yapıyorlar herhangi bir sorunda. Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB 280mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
H100i Capellix ve H115i Capellix arasında ne gibi farklar var?

H100i Capellix ve H115i Capellix arasında ne gibi farklar var?
H100i 240mm H115i 280mm. Sıvı soğutmanın, fan boyutları ve radyatör boyutları farklı sadece. Soğutma performansında 280mm daha iyi olacaktır. Aradaki fiyat farkı 100 tl civarında, 280mm daha mantıklı bir seçim.

Attığın modellerin hiçbiri alınmaz.

Güzel bir indirim görürse Lian Li Galahad alabilirsin.

Zaten ZoomFlow 360X'i biliyorsundur.

Enermax Liqmax III veya bu da bir tercih.

Raijintek EOS yerine Orcus da olabilir. Pompası farklı.
Lan Li Galahad Türkiye'de yok sanırım, gelirse düşünebilirim.

Aquafusion 120 güzelmiş, bir düşüneceğm.

Raijintek Orcus'un da fanlarını beğenmedim. 😅

Corsair olanların pompaları çok hoşuma gitmişti aslında, hiç mi alınmaz? Ve sence 1500-1600TL olursa Kraken X63 RGB alınır mı?

Lan Li Galahad Türkiye'de yok sanırım, gelirse düşünebilirim.

Aquafusion 120 güzelmiş, bir düşüneceğm.

Raijintek Orcus'un da fanlarını beğenmedim. 😅

Corsair olanların pompaları çok hoşuma gitmişti aslında, hiç mi alınmaz? Ve sence 1500-1600TL olursa Kraken X63 RGB alınır mı?
Nasıl yok?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı